You are here:

Anunţul făcut de antrenorul lui Rangers referitor la situaţia lui Ianis Hagi. Ce urmează pentru internaţionalul român, în Scoţia

Anunţul făcut de antrenorul lui Rangers referitor la situaţia lui Ianis Hagi. Ce urmează pentru internaţionalul român, în Scoţia

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi, internaţionalul român legitimat la Rangers, a primit o nouă veste din partea antrenorului principal al echipei.

Philippe Clement, antrenorul belgian al formaţiei din Glasgow, a venit cu veşti noi legate de situaţia fotbalistului român al clubului din Glasgow, Ianis Hagi.

Ajuns la echipa a doua şi lăsat să se antreneze alături de fotbalitşii echipei secunde, Ianis Hagi a primit o şansă din partea selecţionerului echipei naţionale, Mircea Lucescu. Hagi a intrat pe teren la meciul "tricolorilor" de pe teren propriu cu Lituania, în care a fost decisiv prin obţinerea penalty-ului din repriza secundă.

Însă, veştile bune nu au continuat odată cu revenirea lui Ianis la echipa sa de club. Philippe Clement îşi păstreaza decizia iniţială de a-l păstra pe Ianis Hagi la echipa secundă şi nu are de gând să revină asupra acestei decizii în viitorul apropiat.

Philippe Clement: "Situaţia nu s-a schimbat"

"Am spus-o deja cu precedentele ocazii. Situaţia nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea în acest sens. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Văd posibilă o schimbare pe viitor? Nu. Tocmai am spus că situaţia nu s-a schimbat, aşa că n-avem de ce să mai vorbim despre asta.", a declarat Philippe Clement, conform Football Scotland.

Ianis Hagi a revenit la Rangers odată cu sfârşitul împrumutului său din Spania, de la Deportivo Alaves. Hagi nu a reuşit să se impună în La Liga, iar revenirea sa la Rangers a fost una inevitabilă. Hagi nu face parte din lista scoţienilor pentru partidele din UEFA Europa League. Rangers o va înfrunta pe FCSB în această fază a competiţiei.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersphilippe clementechipa nationala 

viewscnt
Articole similare