You are here:

OFICIAL | Rapid, transfer rezolvat! A venit să dea gol după gol pentru Şumudică: ”E ca un tată pentru mine”

OFICIAL | Rapid, transfer rezolvat! A venit să dea gol după gol pentru Şumudică: ”E ca un tată pentru mine”

Rapid

Comentarii

Rapid a mai rezolvat un transfer. Clubul giuleştean a reuşit să dea lovitura şi să aducă un om de gol pe care Marius Şumudică îl cunoaşte foarte bine.

Rapid, transfer după transfer. Boupendza: ”Cei mai fanatici suporteri”

Rapid a anunţat, în mod oficial, că l-a luat pe jucătorul Aaron Boupendza a semnat cu formaţia de lângă Podul Grant.

”Welcome, Aaron! Noul atacant al Rapidului”, a fost anunţul cu care l-a întâmpinat Rapid pe noul ei jucător.

Boupendza a avut şi prima sa reacţie, după ce a semnat cu Rapid.

”Mă bucur că am ajuns la Rapid, este un club mare din România, cu cei mai fanatici suporteri. Cei de aici m-au dorit foarte mult şi voi încerca să-i răsplătesc prin evoluţiile mele, prin goluri şi trofee.

Mă bucur că voi putea să joc alături de Clinton, cu care mă înţeleg foarte bine. De asemenea, am şansa de a lucra din nou cu Marius Şumudică, care este ca un tată pentru mine. Abia aştept să joc!", a declarat noul jucător al Rapidului.

Cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Aaron Boupendza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Aaron Boupendza, în vârstă de 28 de ani, a jucat ultima oară în MLS, la Cincinnati, în stagiunea precedentă, unde a marcat de nouă ori în 35 de meciuri.

De-a lungul carierei, Boupendza a evoluat la: Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours FC, Fairense, Hatayspor, Al Arabi, Al Shabab şi Cincinnati.

La Al Shabab, Aaron Boupendza a fost antrenat de Marius Şumudică, iar cei doi vor lucra din nou acum, dar la Rapid Bucureşti.

Afla mai multe despre: rapidaaron boupendzamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare