You are here:

”Cel mai bun din ultimii 20 de ani, la nivelul lui Bogdan Lobonţ”. Recunoştinţă pentru Tătăruşanu. Fostul său coleg de la FCSB nu l-a uitat

”Cel mai bun din ultimii 20 de ani, la nivelul lui Bogdan Lobonţ”. Recunoştinţă pentru Tătăruşanu. Fostul său coleg de la FCSB nu l-a uitat

FCSB

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (38 de ani) a fost lăudat de un fost coleg de la FCSB. Cei doi au fost de două ori campioni ai României.

Tătăruşanu, apreciat de fostul său coleg de la FCSB: ”Cel mai bun portar român din ultimii 20 de ani”

Ciprian Tătăruşanu s-a retras din fotbal, iar unul dintre foştii săi colegi de la FCSB a dezvăluit ce va face acesta în continuare.

Despre fostul portar al naţionalei României, Raul Rusescu a avut numai cuvinte de laude şi a anunţat că acesta va rămâne aproape de fotbal în perioada următoare.

Rusescu a precizat că Tătăruşanu este un model pentru jucătorii tineri, că îi poate ajuta pe cei care vor să facă fotbal de performanţă.

”Nu m-a surprins decizia lui Tătăruşanu. Mă aşteptam, din ce am vorbit cu el. E momentul potrivit să înceapă o nouă viaţă. Să-i mulţumim pentru ce a făcut pentru Steaua (n.r. FCSB), pentru echipa naţională.

În ultimii 20 de ani e cel mai bun portar român, la nivelul lui Bogdan Lobonţ. Era momentul potrivit să se retragă, are o vârstă, a revenit acasă, are copii, are lucruri de făcut şi era momentul potrivit pentru el să facă acest pas.

Îl văd în continuare în fotbal, absolut, e o persoană de la care mulţi pot învăţa. Depinde foarte mult de ceea ce el îşi va dori. Nu a fost o persoană activă în public, dar pe parte fotbalistică are multe de spus, de arătat, de învăţat”, a declarat Rusescu, potrivit Gsp.

De-a lungul carierei, Tătăruşanu a jucat la echipele de club Juventus Colentina, Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon, AC Milan şi Abha Club, dar şi la echipa naţională a României.

În plan personal, Ciprian Tătăruşanu este căsătorit cu Antoaneta, din 2022. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un deceniu, din 2010, şi au împreună trei copii: doi băieţi şi o fată.

Afla mai multe despre: fcsbechipa nationalaromaniaciprian tatarusanuraul rusescu 

viewscnt
Articole similare