You are here:

”E primul joc al lui Şumudică în Giuleşti”. Dar Sabău şi U Cluj vor să strice eventuala sărbătoare a Rapidului

”E primul joc al lui Şumudică în Giuleşti”. Dar Sabău şi U Cluj vor să strice eventuala sărbătoare a Rapidului

U Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani), a prefaţat duelul cu Rapid, la debutul lui Marius Şumudică în Giuleşti, în faţa propriilor fani ai bucureştenilor.

Sabău vrea să strice debutul lui Şumudică în Giuleşti: ”Avem jucători cu multă experienţă”

Rapid şi U Cluj îşi dau întâlnire în ultimul meci din etapa a noua din Superliga României, luni, de la ora 21:00.

În conferinţa de presă, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul ce va avea loc în Giuleşti, primul joc al Rapidului pe teren propriu cu Marius Şumudică la cârmă.

De asemenea, Sabău a precizat şi ce înseamnă pentru echipa sa faptul că U Cluj este lider în campionat, fără eşec încă în acest sezon.

”Va fi dificil în Giuleşti. E primul joc al lui Şumudică acasă. Vine după două meciuri în deplasare, o victorie şi un egal. E clar că îşi va dori foarte mult ca echipa lui să arate bine, să câştige în faţa propriilor suporteri.

Ne aşteaptă un meci greu. Trebuie să arătam bine, să avem curaj, să nu ne intimideze atmosfera, e foarte important şi începutul de joc. Şi sper să îi fi adus pe jucători într-o formă bună, pentru că am gândit mult aceste două săptămâni.

La fel, abordarea să fie corectă, cum ne gândim să abordăm acest joc, cu pressing sus sau mai retras. Sigur, depinzi şi de adversar, dar cred că foarte importantă e forma noastră. Să putem să alergăm mult, să ne câştigăm duelurile şi în atac şi în apărare.

Avem o situaţie bună, entuziasm, încredere în noi. Eu cred că nu trebuie să mergem timizi, chiar dacă jucăm cu un adversar care şi-a fixat ca obiectiv câştigarea campionatului.

Nu cred că vom fi afectaţi de atmosferă, avem jucători cu multă experienţă, care au jucat astfel de jocuri. Ştim ce ne aşteaptă şi nu trebuie să reacţionăm, ci să acţionăm. Să înţelegem cum trebuie să pregătim jocul şi să avem curaj”, a declarat Sabău, potrivit site-ului oficial U Cluj.

Afla mai multe despre: u clujsabausuperliga 

viewscnt
Articole similare