You are here:

Aşteptarea a luat sfârşit. Costel Gâlcă a anunţat când va reveni Alex Cicâldău pe teren în tricoul Universităţii Craiova: "Cu siguranţă"

Aşteptarea a luat sfârşit. Costel Gâlcă a anunţat când va reveni Alex Cicâldău pe teren în tricoul Universităţii Craiova: "Cu siguranţă"

Universitatea Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a remizat cu scorul de 1-1 pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci al etapei a 12-a din Superliga.

Formaţia antrenată de Constantin Gâlcă a înregistrat un nou rezultat de egalitate în Superliga, al cincelea din acest sezon, în 12 etape.

Oltenii rămân printre primele trei echipe ale campionatului după rezultatul obţinut la Galaţi şi rămân aproape de liderul clasamentului, U Cluj.

Întrebat despre revenirea pe teren a lui Alexandru Cicâldău, fotbalistul revenit în Bănie după mai mulţi ani petrecuţi în străinătate, Gâlcă speră să se bazeze pe mijlocaşul adus în vara acestui ani la partida din următoarea etapă, cu FC Botoşani.

Costel Gâlcă: "Cu siguranţă va intra"

"Cu siguranţă va intra. Îmi doresc să ne ajute. Sunt mulţi jucători care vor da un salt echipei când vor fi la 100% . Sunt jucători care rămân pe bancă pentru că unii vin după accidentări, unii au avut probleme. Dar e loc pentru toţi. Cu toţi jucătorii apţi şi la capacitate maximă, am fi arătat altfel. Pauza e binevenită, dar pleacă mulţi jucători la naţională şi sper să vină sănătoşi toţi", a declarat Costel Gâlcă.

Galatasaray, Ittihad Kalba şi Konyaspor sunt echipele pentru care Cicâldău a evoluat în cei trei ani petrecuţi în străinătate, între 2021 şi 2024. 1.500.000 de euro au plătit oltenii pentru a-l aduce înapoi pe Cicâldău, de la Galatasaray.

Afla mai multe despre: alex cicaldaucostel galcauniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare