You are here:

Bancu a dezvăluit de ce Mitriţă a fost lăsat pe bancă la Universitatea Craiova: "Joi nu a dormit deloc. Sper să joace la naţională"

Bancu a dezvăluit de ce Mitriţă a fost lăsat pe bancă la Universitatea Craiova: "Joi nu a dormit deloc. Sper să joace la naţională"
Comentarii

Fundaşul stânga de la Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, a spus că terenul de la Galaţi le-a dat planul de joc peste cap oaspeţilor. Apărătorul lateral a dezvăluit situaţia lui Alex Mitriţă, cel care este convocat pentru acţiunea naţionalei din octombrie.

De ce Alex Mitriţă a fost rezervă în startul meciului Oţelul - Universitatea Craiova 1-1, în Superliga

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a 12-a din Superligă. Stipe Juric a deschis scorul, pentru Oţelul, în minutul 4, iar zece minute mai târziu Baiaram a egalat. La final, Bancu a spus că nu s-a putut juca aşa cum şi-ar fi dorit oltenii. 

De asemenea, liderul din vestiar a dezvăluit că Mitriţă, cel care a fost introdus abia în minutul 61, s-a confruntat cu probleme medicale în zilele premergătoare meciului. 

"Un meci greu, de luptă, mai ales că Dorinel unde se duce aşa joacă. Terenul ne-a dezamăgit, am jucat şi noi minge lungă, mingea a doua, dar nu ne iese acest stil. A fost un meci de luptă şi atât s-a putut. S-a pierdut mingea în margine, au venit cu o centrare la colţul scurt şi am luat gol după execuţia bună a atacantului. E bine că am revenit, apoi s-a jucat tenis, nu prea a fost fotbal. 

E bine că nu am pierdut, am venit să luăm cele trei puncte, dar condiţiile, calitatea terenului, nu ne-au permis. E greu să schimbi un meci după ce toată săptămâna ai pregătit altceva. 

Mitriţă a avut ceva probleme medicale şi mă bucur că şi-a revenit. Joi nu a dormit deloc, toată noaptea a fost bolnav, iar acum e bine că şi-a revenit şi sperăm să-şi revină până atunci, până la meciurile naţionalei. A avut probleme la stomac, probleme de sănătate, dar îşi revine până la meciul cu Cipru. 

Jucăm în deplasare la naţională, vor fi meciuri dificile şi nu mai sunt echipe mici. Acasă vor juca agresiv, dar am dovedit că merităm să fim la un nivel înalt, după EURO", a declarat Nicuşor Bancu, după remiza Universităţii Craiova de la Galaţi. 

Afla mai multe despre: nicusor bancualex mitritaotelul galati universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare