You are here:

Cu cifre bune în Superliga, Louis Munteanu a reacţionat: "Nu am de ce să-mi dau o notă acum"

Cu cifre bune în Superliga, Louis Munteanu a reacţionat: "Nu am de ce să-mi dau o notă acum"

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul de la CFR Cluj, Louis Munteanu, a oferit câteva concluzii, după ce a marcat cu Poli Iaşi.

Louis Munteanu, după CFR Cluj - Poli Iaşi 2-1, în Superliga

CFR Cluj a dispus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formaţia Poli Iaşi, în etapa a 12-a din Superliga. Mohammed Kamara a marcat în minutul 10, iar Louis Munteanu a înscris şi el, în minutul 16. Gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Mohammed Kamara, din minutul 76.  Bordeianu a transformat un penalti pentru ieşeni, în minutul 88.

În urma reuşitei din etapa a 12-a cu Poli Iaşi, Louis Munteanu a ajuns la cinci reuşite în Superliga, în opt meciuri jucate, iar atacantul vrea să fie în topul golgheterilor la finalul stagiunii. 

"Ne lipsea această victorie, suntem fericiţi că am câştigat din nou. Nu am de ce să-mi dau o notă acum, trebuie să o ţin aşa, să muncesc ca până acum şi să am evoluţii mai bune. Da, mereu e loc de mai bine, mă simt bine, sunt fericit la Cluj şi sper să marchez goluri. 

Importantă e victoria, să fim în play-off şi să ne batem la campionat. Când eşti la un club mare precum CFR trebuie să câştigi fiecare meci. E bine că am răspuns acum şi suntem în cărţi. 

Vreau să fiu de la an la an şi sper să marchez cât mai mult. Echipa produce, iar eu trebuie să fiu acolo şi să marchez mereu", a declarat Louis Munteanu, după cele trei puncte obţinute de CFR Cluj

Afla mai multe despre: cfr cluj poli iasilouis munteanu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare