You are here:

"Trebuia să fie plecat de mult". I-a descoperit lui Olaru problema care l-a ţinut pe loc la FCSB: "Oamenii văd. Acum e şansa lui, în Europa League"

"Trebuia să fie plecat de mult". I-a descoperit lui Olaru problema care l-a ţinut pe loc la FCSB: "Oamenii văd. Acum e şansa lui, în Europa League"

FCSB

Comentarii

Dublul campion al României cu FCSB, Sorin Paraschiv, a analizat situaţia lui Darius Olaru. Căpitanul este cel mai urmărit jucător din lotul campioanei României, însă impresarul susţine că un obicei din timpul jocului i-a răpit din şansele de transfer.

Sorin Paraschiv l-a analizat pe Darius Olaru. De ce nu a plecat de la FCSB, deşi "e un fotbalist fantastic"

Darius Olaru este căpitan la FCSB, iar în meciul recent, cu PAOK, a produs faza din care echipa campioană a României a învins-o pe trupa lui Răzvan Lucescu. Totuşi, Darius Olaru a fost eliminat la Salonic, într-un moment în care este monitorizat, susţine Sorin Paraschiv. 

Impresarul a descoperit capitolul care l-a ţinut la FCSB pe Darius Olaru

"Olaru, din punctul meu de vedere, trebuia să fie plecat de mult de la Steaua (n.r. - FCSB), dar are şi multe probleme pe lângă multe plusuri pe care le are. E un fotbalist fantastic, box to box, care marchează 10-12 goluri minimum pe sezon şi se caută în Europa. Aleargă foarte mult, are dispoziţie la efort, are ambele picioare, dar trebuie să recunoaştem că are şi minusuri. Şi dacă el pune la punct această problemă... Este aceea când este lovit, cât de mult exagerează.

Problema lui... Că la fiecare contact rămâne jos, se rostogeleşte de şapte, opt ori. Toată lumea în faţa televizorului sare cum că a fost lovit tare, repet, este lovit, există contact, după care trec două, trei secunde fară să intre doctorul şi se ridică. Oamenii de fotbal le văd pe astea. 

"Scouterii se vor uita la Olaru în Europa League"

Dacă va ţine ritmul ăsta din campionat şi în Europa League, după primele etape de Europa League, poate pleca oriunde. Urmează meciuri foarte tari în Europa şi marii scouteri din alte campionate aici îi vor face scouting lui Olaru, în meciurile din Europa League.

În campionat n-au putut să-i facă, pentru că a jucat puţin. În campionat cum vin aşa pleacă, că nivelul nu e ridicat şi n-au ce să vadă, chiar dacă Olaru dă două, trei goluri pe meci. Dar acum îi se va face scouting adevărat. Dacă va ţine ritmul pe care l-a avut cu RFS, eu cred că va pleca chiar iarna aceasta",  a declarat Sorin Paraschiv despre căpitanul de la FCSB. 

În vară, Darius Olaru s-ar fi putut despărţi de FCSB, după ce a fost dorit în Rusia, dar şi în zona Golfului. Totuşi, clauza de reziliere nu a fost plătită, iar Gigi Becali i-a oferit o mărire salarială. 

Afla mai multe despre: darius olarudarius olaru fcsbsorin paraschivdarius olaru europa league 

viewscnt
Articole similare