You are here:

Liverpool continuă seria victoriilor. Trupa lui Arne Slot, succes pe terenul lui Crystal Palace

Liverpool continuă seria victoriilor. Trupa lui Arne Slot, succes pe terenul lui Crystal Palace

Liverpool

Comentarii

Liverpool continuă seria de victorii în acest sezon, atât în Premier League, cât şi în faza principală din Liga Campionilor.

Liverpool, succes important pe terenul unei echipe din Londra

Liverpool a învins-o, în deplasare, pe Crystal Palace, scor 1-0, în etapa a 7-a din Premier League. ”Cormoranii” rămân lideri în clasament.

Elevii lui Arne Slot au înscris unicul gol al întâlnirii încă din minutul 9, când Diogo Jota a trimis în plasă din assistul venit de la Cody Gakpo.

Portarul lui Liverpool, Allison, s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Vitezslav Jaros, în minutul 79, iar meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, Crystal Palace – Liverpool, scor 0-1.

Astfel, ”cormoranii” ocupă primul loc în clasament, cu 18 puncte, la 4 lungimi distanţă de echipa de pe locul secund, Manchester City. Crystal Palace se află în subsolul ierarhiei, cu trei puncte care îi plasează pe locul 18.

În zona de sus a clasamentului din Premier League se află şi două cluburi din Londra, Arsenal şi Chelsea. În această etapă, ”tunarii” joacă pe teren propriu cu Southampton, iar cei din urmă, tot acasă, cu Forest. 

Afla mai multe despre: liverpoolpremier leaguecrystal palace 

viewscnt
Articole similare