You are here:

"Dragilor arbitri...". Apelul pe care l-a făcut Adrian Mihalcea. Ce simte în fiecare meci din Superliga: "Vă rog!"

"Dragilor arbitri...". Apelul pe care l-a făcut Adrian Mihalcea. Ce simte în fiecare meci din Superliga: "Vă rog!"

Unirea Slobozia

Comentarii

Antrenorul de la Unirea Slobozia, Adrian Mihalcea, a oferit primele concluzii, după ce a remizat cu liderul Superligii. Principalul nou-promovatei a lansat un apel pentru arbitrii din campionat.

Adrian Mihalcea, după Unirea Slobozia - U Cluj 2-2, în Superliga

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, liderul clasamentului, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Echipa lui Sabău rămâne lider, cu 23 de puncte, iar Unirea Slobozia se află pe locul 13, cu 12 puncte.

"Aş fi ipocrit să nu fiu mulţumit, în primul rând de atitudinea băieţilor, că e o schimbare la faţă. Este un punct câştigat cu multă muncă şi tot ce reuşim să facem, punct sau puncte, este bine. 

Azi s-a făcut un efort defensiv bun, am criticat când a fost momentul să critic în vestiar, iar până la urmă trebuie să continue pe această linie. Nu le doresc să stea mult la Slobozia, că trebuie să fie o rampă de lansare pentru fiecare. Noi să ne atingem obiectivul. 

Asta e munca pe care mi-o doresc, asta e atitudinea şi, dacă nu păcălim fotbalul, sunt convins că rezultatele şi victoriile vor veni în continuare", a declarat Adrian Mihalcea. 

Antrenorul se consideră nedreptăţit de arbitri şi simte că are parte de un tratament diferit. 

"Nu ştiu dacă e lipsă de respect, poate e prea dur. Dragilor arbitri, vă rog să ne trataţi şi pe noi exact... Nu prezentăm niciun fel de putere, suntem o echipă mică, dar atitudinea lor faţă de mine nu mi se pare ok. Cu tot respectul... Mâna la gură ca să nu vorbesc din primul minut. Mi-e greu să fiu atrenor stând pe bancă şi să înţeleagă...

Sunt detalii, cartonaşe galbene arătate mai devreme, iar la Chipciu putea fi al doilea galben şi eliminat. Detalii... Cu aceeaşi monedă, vă rog frumos! Doresc doar respectul arătat celorlalte echipe, că noi am venit în Superliga", a mai spus antrenorul de la Unirea Slobozia, Adrian Mihalcea. 

Afla mai multe despre: adrian mihalceaadrian mihalcea unirea sloboziaunirea slobozia u cluj 

viewscnt
Articole similare