You are here:

Olaru se apără după eliminarea cu PAOK: ”Am inventat acel gol, iar arbitrul a inventat acel cartonaş roşu”

Olaru se apără după eliminarea cu PAOK: ”Am inventat acel gol, iar arbitrul a inventat acel cartonaş roşu”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Darius Olaru (26 de ani), a tras concluziile după victoria uriaşă de la Salonic contra PAOK-ului lui Răzvan Lucescu.

Cum se apără darius Olaru: ”M-a împins într-una şi mi-a dat cartonaş galben”

FCSB a învins-o pe PAOK Salonic, în deplasare, scor 1-0, în etapa a doua din Europa League.

Golul care a adus adus victoria a fost marcat de Daniel Bîrligea, în minutul 45+8. De la formaţia roş-albastră a fost eliminat Darius Olaru, în minutul 56.

La finalul meciului, Olaru a precizat că faza la care a primit al doilea cartonaş galben nu era de sancţionat cu avertisment.

”Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, pe un teren greu, o seara dificilă, dar în final am reuşit să obţinem trei puncte. Am inventat acel gol, apoi arbitrul a inventat acel cartonaş roşu.

Am condus mingea 30-40 metri, cu om în spate, m-a împins într-una şi când m-a împins de am căzut pe minge, mi-a dat cartonaş galben.

La aceeaşi fază s-a accidentat un coleg. Îmi pare rău, mă bucur că nu am pierdut din cauza mea. La Lixandru cred că este o accidentare destul de gravă! Îmi pare rău şi sper să revină repede.

Nu am văzut restul reprizei secunde, am stat în vestiar 35 de minute şi m-am rugat să fie totul bine”, a declarat Olaru, potrivit Prima Sport, după meci.

În urma acestui rezultat, FCSB ocupă locul 4 în Europa League, cu şase puncte acumulate în primele două etape.

Afla mai multe despre: darius olarufcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare