You are here:

Concluziile lui Bîrligea, marcatorul din PAOK - FCSB 0-1: ”Avem şase puncte, nu ni le mai fură nimeni. Arbitrajul, un pic de partea lor”

Concluziile lui Bîrligea, marcatorul din PAOK - FCSB 0-1: ”Avem şase puncte, nu ni le mai fură nimeni. Arbitrajul, un pic de partea lor”

FCSB

Comentarii

Atacantul celor de la FCSB, Daniel Bîrligea (24 de ani), a tras concluziile după victoria uluitoare de pe terenul celor de la PAOK Salonic.

Ce concluzii a avut Bîrligea  după victoria eroică de la Salonic: ”Avem şase puncte, nu ni le mai fură nimeni”

FCSB a învins-o pe PAOK Salonic, în deplasare, scor 1-0, în etapa a doua din Europa League.

Golul care a adus adus victoria a fost marcat de Daniel Bîrligea, în minutul 45+8. De la formaţia roş-albastră a fost eliminat Darius Olaru, în minutul 56.

La finalul meciului, Daniel Bîrligea a vorbit despre acest succes eroic şi dramatic reuşit de campioana României pe terenul campioanei Greciei.

”Sunt foarte mândru de toate sacrificiile făcute şi cu arbitrajul un pic de partea lor. Golul e important pentru echipă.

Golul i-l dedic lui Lixandru. Nu e meritul meu, e al lui Olaru. E jumătate-jumătate. Trebuia să luptăm. Ne-am bătut pe fiecare minge şi Dumnezeu ne-a ajutat.

Avem şase puncte, nu ni le mai fură nimeni. Acum ne gândim la meciul cu Gloria Buzău. Ne pare rău pentru accidentări”, a declarat Bîrligea, după meci, potrivit Prima Sport.

În urma acestui rezultat, FCSB ocupă locul 4 în Europa League, cu şase puncte acumulate în primele două etape.

Afla mai multe despre: fcsbdaniel birligeaeuropa league 

viewscnt
Articole similare