You are here:

"Naivităţi de copii şi juniori, de asta sunt supărat!". Emil Săndoi, supărat foc pe jucătorii săi pentru eşecul cu CFR

"Naivităţi de copii şi juniori, de asta sunt supărat!". Emil Săndoi, supărat foc pe jucătorii săi pentru eşecul cu CFR

Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Emil Săndoi (59 de ani); a tras concluziile după eşecul din Gruia cu CFR Cluj.

CFR Cluj a câştigat, pe teren propriu, pe Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 12-a din Superliga.

Clujenii s-au desprins repede în meciul cu ieşenii. Mohammed Kamara a marcat în minutul 10, iar Louis Munteanu a înscris şi el, în minutul 16. 

Ieşenii au replicat prin ocaziile lui Kamberi (33), Alin Roman (35) sau Vali Gheorghe (40), pentru ca în minutul 43 Samayoa să înscrie, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.

Oaspeţii au încercat să înscrie, dar nu au reuşit, în timp ce gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Mohammed Kamara, din minutul 76. 

Bordeianu a transformat un penalty pentru ieşeni, în minutul 88, dar scorul final a fost CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1, prima victorie a formaţiei din Gruia după trei etape. 

Săndoi, dezamăgit duipă jocul făcut de Poli Iaşi: ”Nu trebuia să vină azi înfrângerea”

La finalul meciului din Gruia, Emil Săndoi a subliniat faptul că echipa sa nu ar fi meritat să plece învinsă de la Cluj-Napoca.

”Nu trebuia să vină azi înfrângerea, că am luat două goluri pe naivităţi de copii şi juniori, de asta sunt supărat, că am intrat în meci de la 0-2. 

CFR are jucători cu experienţă, am dominat şi noi în unele momente. La raport şuturi la poartă cred că suntem peste ei, chiar şi la posesie. Am avut situaţiile noastre, dar sunt supărat pe greşelile de poziţionare. Unde mingea a intrat în poartă noi trebuia să avem un om. 

E păcat, că puteam scoate un rezultat bun, dar au fost naivităţile din startul meciului. A trecut meciul ăsta, nu mai avem cum să-l întoarcem şi trebuie să fim conectaţi pe ce va fi de acum. 

Vrem să descoperim calităţile jucătorilor noştri în următoarele două săptămâni, că lucrurile s-au derulat rapid în ultima lună. Vrem să le punem în valoare calităţile individuale. 

În fotbal trebuie să treci şi prin astfel de momente. Deplasarea cu autocarul până aici nu a fost o problemă, noi am primit gol pe startul partidei, după am dominat şi am avut posesia. Nu, asta nu a fost o problemă”, a declarat Săndoi, după meci.

În urma acestui rezultat, echipa lui Dan Petrescu este pe locul 3, cu 18 puncte, iar Poli Iaşi are 14 puncte şi este pe locul 8.

Afla mai multe despre: iasiemil sandoisuperliga 

viewscnt
Articole similare