You are here:

Emil Săndoi bate la uşa play-off-ului alături de Poli Iaşi: "Aveam nevoie de un rezultat". Prima înfrângere în Superliga pentru U Cluj

Emil Săndoi bate la uşa play-off-ului alături de Poli Iaşi: "Aveam nevoie de un rezultat". Prima înfrângere în Superliga pentru U Cluj

Poli Iași

Comentarii

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Poli Iaşi a vorbit după victoria echipei sale de pe teren propriu împotriva celor de la U Cluj, liderul clasamentului din Superliga.

U Cluj a suferit primul eşec al sezonului în Superliga, pe terenul celor de la Poli Iaşi. Soares a înscris unicul gol al partide din Copou şi totodată golul care le-au adus celor de la Poli Iaşi cele trei puncte. Ieşenii ocupă locul şapte în clasament după victoria cu U Cluj, cu 14 puncte.

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Poli Iaşi, este un antrenor fericit după victoria echipei sale.

Emil Săndoi: "Îi felicit pe băieţi, ei sunt artizanii"

"Îi felicit pe băieţi, ei sunt artizanii, ei au fost în teren, au dat dovadă de sacrificiu, s-au bătut pentru fiecare minge, au încercat să câştige orice duel şi am câştigat.

Am întâlnit un adversar foarte bun cu un antrenor foarte bun, vreau să-l felicit pe Nelu Sabău, chiar dacă au pierdut astăzi, pentru echipa pe care a făcut-o la Universitatea Cluj, chiar dacă n-au avut multe ocazii de a marca ne-au pus nenumărate probleme.

Bine, dacă stau să mă gândesc cred că echipelor pe care le-au întâlnit până acum le-au pus şi mai multe probleme.

Este o muncă colectivă pe care încercăm să o facem, să închidem culoarele, să ne câştigăm duelurile să facem un marcaj bun, eu zic că deja avem nişte principii şi trebuie să le respectăm în continuare pentru că în fotbal totul se poate nărui într-o fracţiune de secundă, dar tot într-o fracţiune de secundă poţi să treci la extaz.

Nici nu ştiu pe ce loc suntem, n-am făcut niciun calcul, m-a interesat strict acest meci, aveam nevoie de un rezultat pozitiv, asta le-am zis şi jucătorilor înainte, degeaba avem două rezultate pozitive, trebuie să înlănţuim cu al treilea.

Mă bucur încă o dată, e foarte important ca şi ei să creadă în şansa lor, până la urmă, noi antrenorii încercăm să ne facem datoria, dar dacă nu există acea coeziune în cadrul grupului şi încrederea că poţi indiferent de adversarul pe care îl întâlneşti şi unde îl întâlneşti, atunci nu pot să fie rezultate.

Din punctul ăsta de vedere mă bucur că au crezut de acum trei etape în şansa pe care o au la fiecare partidă şi au reuşit să speculeze.", a declarat Emil Săndoi, la flash interviu.

Afla mai multe despre: poli iasiemil sandoiioan ovidiu sabauu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare