You are here:

Gică Hagi şi-a enumerat absenţele înaintea partidei cu Gloria Buzău: "Avem nevoie de puncte". Cinci jucători lipsesc de la Farul

Gică Hagi şi-a enumerat absenţele înaintea partidei cu Gloria Buzău: "Avem nevoie de puncte". Cinci jucători lipsesc de la Farul

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, a prefaţat partida de pe terenul celor de la Gloria Buzău.

Managerul tehnic al "marinarilor" ştie că Farul va avea parte de o partidă dificilă pe terenul echipei antrenate de Eugen Neagoe. Deşi este pe ultimul loc în clasamentul Superligii, Gloria Buzău îi poate pune probleme echipei lui Gică Hagi, la partida din etapa a 11-a. Cu cinci jucători absenţi pentru deplasarea de la Buzău, precum Ionuţ Larie, Ionuţ Cojocaru, Gabriel Iancu, Ionuţ Vînă şi Mihai Bălaşa, Gică Hagi se va baza pe jucătorii apţi pentru a obţine o nouă victorie în Superliga.

"E o deplasare pe terenul unei echipe experimentate, cu jucători care au ani în prima ligă, chiar dacă e o echipă care vine din Liga a 2-a. Deja au trecut etapele, s-au acomodat. Au un antrenor bun, care pregăteşte bine ambele faze. Obiectivul nostru este să reuşim victoria. Avem nevoie de puncte, trebuie să legăm două victorii pentru a urca în clasament. Trebuie să ne adaptăm şi la teren.

Avem câţiva jucători accidentaţi. Cojocaru are o recidivă, Iancu are o problemă care nu e de pe azi pe mâine, va lipsi mai mult. Larie e încă în recuperare. Avem doi suspendaţi, Vînă şi Bălăşa. Sperăm să fim noi şi să arătăm ce am arătat în ultimii ani, că ştim formă.", a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

În ultima etapă de campionat, Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, cu scorul de 2-1. Denis Alibec a înscris ambele goluri ale "marinarilor", la meciul de la Ovidiu.

Afla mai multe despre: farulgica hagigloria buzausuperliga 

viewscnt
Articole similare