You are here:

Dan Petrescu s-a săturat! "N-am vorbit în acest sezon despre asta, dar greşelile sunt prea mari. Nu poţi!"

Dan Petrescu s-a săturat! "N-am vorbit în acest sezon despre asta, dar greşelile sunt prea mari. Nu poţi!"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu, se consideră nedreptăţit de arbitraj, iar principalul a tras un semnal de alarmă, după partida din etapa cu numărul 12 din Superliga.

Dan Petrescu s-a abţinut 12 etape, iar în cele din urmă a răbufnit: "Să vă zic şi statistica"

CFR Cluj a dispus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formaţia Poli Iaşi, în etapa a 12-a din Superliga. Mohammed Kamara a marcat în minutul 10, iar Louis Munteanu a înscris şi el, în minutul 16. Gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Mohammed Kamara, din minutul 76.  Bordeianu a transformat un penalti pentru ieşeni, în minutul 88.

La finalul partidei, Dan Petrescu şi-a manifestat supărarea faţă de arbitrajul din meciurile lui CFR Cluj. El a mai punctat că echipa sa nu a primit penalty până în acest moment. 

"Da, din păcate dacă nu greşim noi greşeşte arbitrul. N-am vorbit deloc despre arbitraj în acest sezon, dar greşelile sunt prea mari împotriva noastră. Nu poţi da galben la primul fault, după care Kamara a jucat cu frică. Al doilea fault... am văzut roşu la Simao mai clar. N-am vorbit deloc despre arbitraj. Meciul era spre 2-0 liniştit fără ocazii pentru adversari, iar cartonaşul roşu a schimbat tot şi era să pierdem o partidă importantă pentru noi. 

Da, normal că mai sunt lucruri de pus la punct, dar a venit bine pauza. Kamara iar e suspendat, în toate meciurile jucate ia galben sau roşu. A şi luat uşor galben azi, iar normal e să fii mai atent când ai galben. Jucătorii merită felicitaţi, Poli Iaşi e o echipă bună care se va bate la play-off, iar 10-12 echipe se bat pentru play-off până la final. 

Simao cred că a jucat foarte bine azi, Abeid, la fel, dar la apărarea suferim, deşi marcăm mult. Henţul ăsta se dă când se vrea şi nu se vrea. Ca o statistică, CFR are zero penalty-uri primite până acum", a declarat Dan Petrescu, după victoria obţinută de CFR Cluj în Gruia. 

CFR Cluj este pe locul 3, cu 18 puncte, iar Poli Iaşi are 14 puncte şi este pe locul 8.

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr cluj poli iasicfr cluj poli iasi 

viewscnt
Articole similare