You are here:

VIDEO | Raţiu, meci solid făcut la Rayo. Cum şi-a adus aportul la victoria echipei. Drăguş, assist la Trabzonspor

VIDEO | Raţiu, meci solid făcut la Rayo. Cum şi-a adus aportul la victoria echipei. Drăguş, assist la Trabzonspor

Stranieri

Comentarii

Internaţionalii români Andrei Raţiu (26 de ani) şi Denis Drăguş (25 de ani) au avut evoluţii foarte bune chiar înainte de meciurile României cu Cipru şi Lituania.

Andrei Raţiu, prestaţie solidă pentru Rayo, în La Liga

Rayo Vallecano a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Real Valladolid, în etapa a 9-a din La Liga. Andrei Raţiu a contribuit la golul victoriei.

Selim Amallah a deschis scorul pentru gazde în minutul 51, dar oaspeţii au restabilit egalitatea destul de rapid, în minutul 57. Palazon a pasat şi Jorge de Frutos a marcat.

În minutul 80, la un atac al oaspeţilor, Andrei Raţiu a primit în careu şi a trimis cu capul în bara laterală, balonul a ricoşat la de Frutos şi acesta a înscris, aducând victoria lui Rayo.

Echipa madrilenă a ajuns la 13 puncte, urcând pe poziţia a opt în clasamentul campionatului spaniol. Real Valladolid este pe 19, cu cinci puncte.

Andrei Raţiu a fost integralist la Rayo Vallecano şi a făcut un meci excelent. A contribuit decisiv la golul al doilea. A trimis cu capul în bară, mingea a revenit în faţa porţii şi De Frutos a marcat.

De asemenea, în prima repriză a avut două acţiuni în flanc urmate de pase excelente la ratările lui Unai Lopez si De Frutos, în minutele 18 şi 21. Iar în minutul 88 a salvat din apropierea liniei porţii. Prin urmare, a avut un aport important în victoria din deplasare obţinută de echipa sa.

Drăguş, pasă decisivă la Trabzon

Totodată, un alt stranier, Denis Drăguş a fost titular pentru Trabzonspor în remiza cu Hatayspor, scor 1-1, în etapa a opta din Superliga Turciei. 

Atacantul român a fost cel mai bun jucător de la Trabzon. El a pasat decisiv la golul marcat de Banza, în minutul 48. Pentru Hatayspor a înscris Saglam (14).

Afla mai multe despre: andrei ratiudenis dragusstranierirayola ligaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare