You are here:

Dumitru Dragomir, dur la adresa "roş-albaştrilor" după partida de pe Ibrox: „Nu ştiau să stea în ghete"

Dumitru Dragomir, dur la adresa "roş-albaştrilor" după partida de pe Ibrox: „Nu ştiau să stea în ghete"

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit despre prestaţia FCSB-ului din partida cu Rangers.

FCSB a fost sub aşteptările suporterilor în meciul contra formaţiei lui Hagi. Campionii au încasat patru goluri şi nu au reuşit să le pună deloc probleme scoţienilor.

Rămâne în schimb decizia arbitrului din minutul doi al partidei, după ce a fluierat un posibil fault al lui Miculescu, chiar înainte ca acesta să finalizeze.

Jocul putea să se schimbe dacă acea fază era analizată la VAR deoarece multe păreri spun că a fost un gol perfect valabil. Atacantul FCSB-ului nu a lovit mingea în duelul cu portarul Butland, dar nici nu l-a incomodat pe acesta să degajeze balonul.

Dumitru Dragomir nu-i dădea şanse FCSB-ului

„Ce să joace, mă, fratele meu? Nu ştiau să stea în ghete. Nici echipamentul nu stătea bine pe ei. Şi să fiu sincer şi ăla în poartă(n.r. Ştefan Târnovanu) a comis-o. La toate patru! Avea soluţii la toate patru, dacă era puţin atent. Cel puţin pe primele două nu trebuia să le ia”, a spus Dragomir, pentru Fanatik.ro.

Ştefan Târnovanu contestă decizia arbitrului

"Nu s-a legat nimic şi pentru că în minutul 2-3 am avut acel gol anulat. A fost greşeala arbitrului, dar nu ştiu dacă s-ar fi schimbat ceva. După acel moment nu ne-a mai ieşit nimic. Au făcut ce au vrut ei. Nu e un sentiment plăcut deloc când încasezi patru goluri, trebuie să mergem înainte. Trebuie să ne ridicăm", a declarat Ştefan Târnovanu, după meciul Rangers - FCSB.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsbrangerstârnovanu 

viewscnt
Articole similare