You are here:

Cine a fost fotbalistul de la Rapid cu cifre fantastice contra celor de la FCSB! MM Stoica: "M-am bucurat când a plecat, că ne-a năucit. Putem avea probleme"

Cine a fost fotbalistul de la Rapid cu cifre fantastice contra celor de la FCSB! MM Stoica: "M-am bucurat când a plecat, că ne-a năucit. Putem avea probleme"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a prefaţat de pe Arena Naţională derby-ul cu Rapid. El a recunoscut că s-a bucurat atunci când Jayson Papeau (28 de ani) a plecat din curtea rivalilor. Conducătorul îşi doreşte ca seria de victorii a giuleştenilor să se oprească duminică seara.

MM Stoica, înainte de FCSB - Rapid: "Să oprim seria de invincibilitate"

FCSB - Rapid se joacă în etapa a 14-a din Superliga, în platforma Orange, pe Prima Sport 1, de la 21:00, live video pe Orangesport.ro. 

De pe Arena Naţională, Mihai Stoica a recunoscut că s-a bucurat atunci când Jayson Papeau s-a transfeta la Al-Markhiya SC, în Qatar. Atacantul are cinci victorii din cinci meciuri cu FCSB, a marcat o dată şi a pasat decisiv de două ori. 

"În jur de 40.000, poate chiar peste 40.000 de spectatori vor fi (n.r. - la FCSB - Rapid). Statisticile contează prea puţin când te pregăteşti pentru un asemenea meci. Se poate spune că am dezvoltat un complex. 

Eu m-am bucurat când a plecat Papeau, că Papeau ne-a năucit de câte ori ne-a prins. Rapid, dacă arată cum a arătat în ultima etapă, împotriva Farului... atunci vom avea un meci greu, dar depinde cum arătăm noi. Dacă vom juca precum am făcut-o cu Dinamo, atunci putem avea probleme, pentru că în prima parte cu Dinamo nu am fost ceea ce ne aşteptam, dar în a doua parte am jucat foarte bine, în special tactic. 

Îmi doresc să câştigăm şi să oprim seria de invincibilitate a Rapidului, în ultimele şase meciuri am reuşit doar un punct dacă nu mă înşală memoria", a declarat MM Stoica, la Prima Sport, înainte de FCSB - Rapid. 

Ultima victoria obţinută de FCSB cu Rapid datează din 6 noiembrie 2022, 3-1 în campionat. De atunci, cele două au remizat o dată, 2-2, în aprilie 2024, iar Rapid s-a impus de cinci ori: 2-0, 4-0, 2-1, 5-1 şi 1-0. 

Afla mai multe despre: mm stoica fcsbfcsb rapidjason papeau rapid 

viewscnt
Articole similare