You are here:

Marian Aliuţă şi-a numit favorita înaintea derby-ului dintre FCSB şi Rapid: "Normal". Ce jucător poate face diferenţa

Marian Aliuţă şi-a numit favorita înaintea derby-ului dintre FCSB şi Rapid: "Normal". Ce jucător poate face diferenţa

Superliga

Comentarii

FCSB şi Rapid se întâlnesc pentru prima dată în acest sezon, în etapa a 14-a din Superliga.

Cele două rivale se întâlnesc în premieră în acest sezon al Superligii. FCSB vine după o înfrângere clară suferită în UEFA Europa League, pe terenul celor de la Glasgow Rangers, cu scorul de 4-0.

În campionat, ambele echipe şi-au câştigat meciurile din etapa precedentă. Rapid a învins-o pe Farul, cu scorul de 5-0, în timp ce FCSB a obţinut o victorie importantă în derby-ul cu rivalii de la Dinamo.

Ambele echipe au avut parte de un start mai lent în campionat. FCSB ocupă locul şase, cu 19 puncte după 12 partide disputate, în timp ce Rapid ocupă locul 11, cu 16 puncte, dar cu un meci în plus disputat faţă de campioana sezonului trecut.

Marian Aliuţă, fost jucător la ambele echipe implicate în derby-ul de duminică seară, a prefaţat partida de pe Arena Naţională.

Marian Aliuţă: "Mi-a plăcut la ultimul meci Dobre, clar va avea un cuvânt de spus în derby"

"Un meci frumos între două echipe bune, deşi Rapidul nu a trecut printr-o perioadă bună. Dar in ultima perioadă, Rapidul a jucat un fotbal bun, cu o determinare, exact ce are nevoie Rapidul. Au un moral bun şi sper să facă un meci bun. Am jucat şi la Steaua şi la Rapid, important e să facă un meci bun pentru fotbalul românesc.", a declarat Marian Aliuţă.

În ceea ce priveşte echipa favorită pentru partida din etapa a 14-a a Superligii, Marian Aliuţă este de părere că echipa lui Charalambous se va impune în faţa Rapidului.

"Pentru derby, normal că am o favorită, Steaua (n.r. FCSB), dar îmi doresc ca şi Rapidul să joace în play-off pentru că are nevoie fotbalul românesc de Rapid, de suporteri şi ar fi păcat ca ei să nu fie în play-off.", a continuat Aliuţă.

Alex Dobre, ultimul jucător sosit în Giuleşti, a impresionat prin "dubla" înscrisă în meciul de debut în tricoul Rapidului.

"Mi-a plăcut la ultimul meci Dobre, care are un joc foarte bun, a apărut la finalizare, a şi marcat. A avut determinare, agresivitate, personalitate, e un câştig pentru Rapid şi clar va avea un cuvânt de spus şi în derby.", a continuat fostul internaţional.

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligamarian aliuta 

viewscnt
Articole similare