You are here:

"Să nu fie începutul sfârşitului pentru Oţelul, precum acum 10 ani". Dorinel Munteanu, exploziv. Când s-ar putea despărţi de echipă: "M-am gândit"

"Să nu fie începutul sfârşitului pentru Oţelul, precum acum 10 ani". Dorinel Munteanu, exploziv. Când s-ar putea despărţi de echipă: "M-am gândit"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a venit mâhnit în faţa reporterului, după înfrângerea cu Unirea Slobozia. "Neamţul" şi-ar dori să se lupte cu cele mai puternice echipa din Superliga, însă nu are resurse. "A scăzut tot", a spus principalul care s-a gândit şi la o demisie.

Îndurerat, Dorinel Munteanu s-a gândit la un scenariu catastrofal pentru Oţelul: "Să nu fie precum acum 10 ani"

În etapa a 14-a din Superliga, Oţelul Galaţi a pierdut cu Unirea Slobozia, scor 2-0, a doua înfrângere consecutivă şi al şaselea meci fără victorie pentru moldoveni. Unirea Slobozia a urcat până pe locul 12, cu 15 puncte, în timp ce Oţelul e pe 7, cu 19 puncte.

Dorinel Munteanu a lansat un scenariu apocaliptic, atunci când s-a plâns că nu are condiţii pentru a performa. 

"Concluziile sunt simple. A câştigat echipa mai bună, care a început şi continuat jocul mai bine, care a avut ocazii. Un rezultat meritat după aspectul jocului. Cu echipa voi găsi răspunsul la întrebarea de ce am jucat slab, că obiectivul nostru era altul. M-a surprins că am jucat poate cel mai slab joc de când sunt la conducerea echipei. Văd partea plină a paharului, deşi e obligaţia mea să redresez echipa. E meritată înfrângerea şi felicit Slobozia. Trebuie să găsesc soluţii, ca să terminăm campionatul regulat bine. E greu, pentru că există nemulţumire de toate părţile şi nu înţeleg de ce. Nu e echipa mea, nu sunt patron aici şi am spus greutăţile de aici. În loc să fim uniţi, văd de două, trei săptămâni că am avut multe probleme, s-a vorbit mult despre echipa noastră. Presa, suporterii nemulţumiţi care visează... 

O spun cu responsabilitate şi părere de rău că mi-aş dori să nu fie începutul sfârşitului pentru această echipă, cum a fost acum 10 ani, când am fost la echipă. De ce spun asta? Lumea din fotbal sau din Galaţi şi-mi cer iertare... uită de rezultatele bune de anul trecut, de condiţiile care sunt la echipă, una mică şi cu suflet mare", a anunţat Dorinel Munteanu, după a doua înfrângere consecutivă în acest sezon din Superliga. 

Dorinel Munteanu s-a gândit la plecare: "E ultimul sezon când mai încerc"

Revenit în 2021 la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu simte că a ajuns la capătul puterilor, în privinţa încercărilor de a atrage bani pentru club. 

"Nu s-a îmbunătăţit nimic, chiar a scăzut totul şi nu pot performa fără bani. Cine are bani, performează, cine nu, rămâne pe loc. Ne-am depăşit condiţia şi spun că nu suntem susţinuţi. Nu mă refer la Consiliul Local, domnul primar, televiziuni, oamenii care m-au ajutat şi au venit necondiţionat lângă mine. 

În fotbal trebuie să văd partea plină şi va fi ultimul an (n.r. - sezon) pentru mine când voi face tot posibilul să redresez această echipă, să mă lupt cu greutăţile şi să-i mulţumesc pe cei care vin la stadion.

(n.r. - Vă gândiţi să plecaţi de la Oţelul?) Mă gândesc, m-am gândit în trecut, că nu e uşor să te baţi singur cu granzii Superligii, că lumea uită repede că în trei ani am promovat. Cazul care mă deranjează cel mai mult... Singurul meci la care a fost stadionul plin a fost cu Botoşani din Liga 3, în Liga 2. În rest nu mai există interes, nu înţeleg de ce. Am avut o zi neagră. Puţini au fost care ne-au susţinut, dar aşa am dus-o până la nivelul ăsta. Eu sunt responsabil de rezultate şi tot eu trebuie s-o salvez", a mai spus antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelul galatiotelul galati unirea slobozia 

viewscnt
Articole similare