You are here:

George Puşcaş, prestaţie ştearsă sub privirile lui Mourinho. Atacantul român a început titular în Fenerbahce - Bodrumspor

George Puşcaş, prestaţie ştearsă sub privirile lui Mourinho. Atacantul român a început titular în Fenerbahce - Bodrumspor

Stranieri

Comentarii

Bodrumspor a cedat cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Fenerbahce într-o partidă a etapei a zecea din Super Lig.

George Puşcaş, unul dintre principalii atacanţi ai echipei naţionale din ultimii ani, a fost titular pentru echipa sa, Bodrumspor, în partida de pe terenul celor de la Fenerbahce, din etapa a zecea din Super Lig.

Atacantul transferat de formaţia nou promovată în prima divizie a Turciei în vara acestui an, de la Genoa, a bifat a treia partidă consecutivă fără gol marcat în tricoul lui Bodrumspor.

George Puşcaş, fără gol în ultimele trei etape în Turcia

Puşcaş a fost înlocuit în minutul 69 al partidei, de Pedro Brazao. En Nesyri a deschis scorul pentru echipa antrenată de Jose Mourinho, în minutul 15. Edin Dzeko a înscris din pasa lui Amrabat în minutul 55, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-0. Bodrumspor este pe locul 13 după zece etape, cu zece puncte.

Fenerbahce este pe locul trei, cu 20 de puncte, la cinci puncte în spate faţă de rivala Galatasaray, liderul clasamentului din Super Lig. Pe locul doi este Samsunspor, cu 22 de puncte. În următoarea etapă, Bodrumspor o întâlneşte pe Alanyaspor, formaţie care ocupă locul 16, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: turciageorge puscasbodrumsporfenerbahceturciasuper lig 

viewscnt
Articole similare