You are here:

Atacantul naţionalei României, desfiinţat de Cornel Dinu: "Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu!"

Atacantul naţionalei României, desfiinţat de Cornel Dinu: "Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu!"

Echipa națională

Comentarii

Cornel Dinu l-a criticat dur pe George Puşcaş chiar după victoria cu Cipru, scor 3-0.

Fostul antrenor şi conducător a lui Dinamo nu a putut să se abţină după ultima apariţie a lui Puşcaş la lotul echipei naţionale. L-a caracterizat ca fiind "o ruşine a fotbalului românesc" şi a contestat prezenţa atacantului în echipă.

Cornel Dinu fară milă la adresa lui George Puşcaş

”Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu! L-a băgat acolo, 20-25 de minute, nu ştiu câte a jucat, dar nu ştiu dacă a dat două mingi la noi. E vina antrenorilor, nu a lui. E ruşinea fotbalului românesc. Ai ajuns la Puşcaş şi stă Mitriţă pe margine. Puşcaş nu a confirmat niciodată nimic la echipa naţională.

Şi îl ţii pe Mitriţă pe bancă. Sau eventual Drăguş sau Alibec, deşi mie mi se pare ieşit din formă şi cu kilograme în plus, este oricum mult peste gluma asta de atacant care se numeşte Puşcaş. Probabil are o anumită prezenţă în timpul liber, când nu sunt jocuri şi antrenamente.

În sensul că are calităţi ascunse, probabil e un bun cântăreţ de 'Puşca şi cureaua lată', o fi zâmbăreţ aşa, dar cu fotbalul are foarte puţine legături. Mai ales la nivelul ăsta de echipa naţională”, a spus Cornel Dinu, citat de Fanatik.

George Puşcaş are 11 goluri înscrise în 44 de partide pentru prima selecţionată a României şi se află în lotul lui Mircea Lucescu pentru campania din Nations League.

Afla mai multe despre: george puşcaşcornel dinuromânia 

viewscnt
Articole similare