You are here:

Negocierea purtată înainte de derby-ul Dinamo - FCSB: ”Ne-am înţeles. A fost o comunicare foarte bună”

Negocierea purtată înainte de derby-ul Dinamo - FCSB: ”Ne-am înţeles. A fost o comunicare foarte bună”

FCSB

Comentarii

Campionatul României revine cu un meci de zile mari, derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, care se va juca pe Arena Naţională.

FCSB va juca împotriva rivalei Dinamo, duminica viitoare, de la ora 21:00, în etapa 13-a din Superliga României.

Ce înţelege au făcut liderii celor două galerii înainte de Dinamo - FCSB

”Derby de România” se va disputa pe Arena Naţională, iar cel mai mare stadion al ţării va fi ocupat, evident, până la refuz atât de fanii dinamovişti, cât şi de cei ai campioanei.

Drept dovadă este şi anunţul făcut de liderul galeriei roş-albaştrilor, Gigi Mustaţă, care a precizat ce înţelegere a făcut cu şeful Peluzei PCH, Elias Bucurică, cu privire la biletele pentru acest mare meci din România.

”Este interes foarte mare şi pentru meciul cu Dinamo. Am pus link-ul pe profilul meu de Facebook, deja s-au vândut de ieri în jur de 3.000 de bilete.

Întotdeauna când a fost vorba de o înţelegere verbală între mine şi Elias (n.r. Bucurică, liderul galeriei dinamoviste) noi ne-am respectat decizia şi am respectat tot ce am vorbit.

Ne-au pus peluza la dispoziţie, asta o să facem şi noi, nu se pune problema să existe vreo neînţelegere între noi la acest capitol.

Cu Dinamo ne-am înţeles şi nici nu vreau să mai discut foarte mult despre acest capitol. Ne-am înţeles întotdeauna la capitolul bilete, a fost o comunicare foarte bună”, a transmis Mustaţă, conform Fanatik.

În clasamentul din campionatul României, FCSB ocupă locul 7, cu 16 puncte acumulate în 11 meciuri, în timpce Dinamo ocupă locul 5, cu 18 puncte strânse în 12 partide.

Afla mai multe despre: fcsbdinamogigi mustatadinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare