You are here:

Elias Charalambous, opinie fermă în privinţa fotbalistului de la FCSB care a ratat convocarea în naţionala României: "Normal că am vorbit cu el"

Elias Charalambous, opinie fermă în privinţa fotbalistului de la FCSB care a ratat convocarea în naţionala României: "Normal că am vorbit cu el"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous se înţelege de minune cu patronul! A găsit reţeta perfectă, ca să nu ajungă pe lista neagră a lui Gigi Becali, la FCSB.

Charalambous a venit la FCSB în urmă cu peste un an şi jumătate şi s-a acomodat perfect în România. I-a intrat la inimă şi patronului, cu care nu a intrat deloc în conflict. 

"Să fiu sincer, l-am întâlnit de trei ori în doi ani. L-am văzut prima oară atunci când am semnat contractul, apoi o dată la biserică şi la meciul cu PAOK. Nu sunt la FCSB să vorbesc cu patronul, ci să fiu cu jucătorii, să lucrez cu echipa şi asta este treaba mea acolo. 

Dacă nu îmi plăcea să fiu acolo, nu aş fi fost. Aşa că din momentul în care acceptat să fiu acolo, trebuie să respect aceste lucruri şi trebuie să lucrez cu acestea. Ca jucătorii, de exemplu. Ştim cine este domnul Gigi, este şeful, este liderul echipei şi aşa stau lucrurile. Nu sunt eu tipul care trebuie să vină să schimbe situaţia", a declarat antrenorul cipriot care a cucerit tilul la FCSB. 

Şi relaţia cu jucătorii este una excelentă. Charalambous l-a încurajat pe Bîrligea, care nu a prins lotul României nici pentru dubla cu Cipru şi Lituania. 

"Bîrligea? Normal că am vorbit cu el şi el ştie foarte bine că, la un moment dat, dacă va continua aşa, va fi convocat la echipa naţională şi nu a dat înapoi. Ştie că face tot posibilul, că este un antrenor la naţională, pe care toată lumea îl respectă  şi care are mulţi ani în fotbal. Toţi trebuie să respecte deciziile! 

Sunt mulţi jucători la naţională, sunt jucători care au mers la EURO, aşa că Bîrligea este un jucător bun, cu un viitor mare şi sunt convins că selecţionerul îl va chema şi la naţională. Dar acum trebuie să aştepte, să fie răbdător, calitate are şi sunt convins că o să fie chemat", a mai spus Elias Charalambous. 

Afla mai multe despre: elias charalambousconvocari echipa nationalaelias charalambous fcsb 

viewscnt
Articole similare