You are here:

Fabio Capello, despre Real Madrid: "Carlo Ancelotti are nevoie de timp, dar va găsi echilibrul potrivit"

Fabio Capello, despre Real Madrid: "Carlo Ancelotti are nevoie de timp, dar va găsi echilibrul potrivit"

Fotbal internațional

Comentarii

Fost antrenor al echipei Real Madrid, Fabio Capello cunoaşte foarte bine clubul spaniol. Întrebat vineri despre gestionarea unui vestiar plin de vedete, tehnicianul italian a explicat că este nevoie neapărat de timp pentru a găsi echilibrul potrivit.

În 1996, Capello a trecut la Real Madrid,acolo unde a construit o echipă uriaşă. Deşi nu a stat decât un sezon, a adus jucători ca Roberto Carlos, Predrag Mijatović, Clarence Seedorf sau Davor Suker cu ajutorul cărora a câştigat campionatul şi care în anii următori s-au dovedit piese de bază pentru echipa madrilenă în anii lor de dominanţă în Champions League. 

Fabio Capello crede în vestiarul lui Real

„Carlo Ancelotti are nevoie de timp, dar ştie o mulţime de lucruri. Ca de obicei, când aduci un star care nu înţelege că trebuie să muncească din greu ca noi toţi... Şi la Madrid nu există o singură vedetă, sunt multe. De aceea este nevoie de puţin timp. Dar în curând Carlo va găsi echilibrul potrivit pentru a câştiga”, a declarat Capello.

Real Madrid se află pe locul 2 în La Liga, cu 21 de puncte în nouă etape jucate. Din pacate starul Kylian Mbappe a fost accidentat minor şi pare că nu este în forma sa maximă, aşadar lucrurile la "Los Blancos" încă nu sunt cum doreşte Carlo Ancelotti. 

Afla mai multe despre: fabio capellocarlo ancelottireal madridmbappe 

viewscnt
Articole similare