You are here:

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care îl vede titular în atacul echipei naţionale, la meciul cu Cipru: "Trebuie"

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care îl vede titular în atacul echipei naţionale, la meciul cu Cipru: "Trebuie"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica şi Basarab Panduru au analizat situaţia unor posturi importante pe care Mircea Lucescu va avea de ales pentru partida României din Cipru, prima din cadrul "dublei" din luna octobrie în UEFA Nations League.

Florinel Coman, Valentin Mihăilă şi Alex Mitriţă sunt variantele lui Mircea Lucescu pentru postul de atacant lateral, pe partea stângă. Mihai Stoica şi Basarab Panduru au analizat situaţia celor trei fotbalişti, în contextul partidei de la Larnaca, cu Cipru.

"Ieşitul ăla al lui Mitriţă din antrenament s-ar putea să îl coste. Aici este deja o problemă dacă el a luat ghetele dacă a ieşit ca să nu păţească ceva. (n.r. Dacă era apt ca toţi ceilalţi, ar fi intrat titular?) Nu ştiu, mai degrabă nu cred.", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

"Eu cred că la momentul ăsta nu va începe titular un jucător şi acum şi în Lituania. Spre exemplu, va începe Mihăilă şi dincolo va începe Coman.", a declarat Mihai Stoica.

Cât despre atacanţii centrali, Mircea Lucescu va avea de ales dintre Denis Drăguş, George Puşcaş şi Denis Alibec.

Basarab Panduru este de părere că atacantul celor de la Trabzonspor va fi titular la partida din Cipru. Mihai Stoica a evidenţiat diferenţele în ceea ce priveşte stilul fiecărui atacant prezent în lotul echipei naţionale.

Basarab Panduru: "Dacă eşti număr nouă, stai acolo să ajuţi echipa"

"Eu cred că Drăguş. Vezi, acolo îi spune ceea ce poate, noi nu vrem să îi spunem. Trebuie să joci într-un sistem exact poziţia pe care te bagă. Nu trebuie să inventezi poziţii.  Nu ai ce să cauţi acolo. Dacă eşti număr nouă, stai acolo să ajuţi echipa. Cred că el (n.r. Drăguş), nu Alibec. Puşcaş dă ceva goluri pe la Bodrum.", a spus Panduru

"Eu cred că a contat foarte mult cum s-au prezentat şi la antrenamente. Sunt doi jucători de profil total diferit. Nu au nicio legătură ca profil Drăguş cu Puşcaş. Puşcaş este un vârf care este doar combativ. Mărturisesc că ştiam că erau doar clinicile alea de detoxifiere (n.r. Bodrum). Ajeti joacă titular meci de meci", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniadenis dragusbasarab pandurumircea lucescuciprumihai stoica 

viewscnt
Articole similare