You are here:

Reacţia lui MM Stoica după ce l-a văzut pe Octavian Popescu la naţionala U21: "Un jucător marchează 3 goluri şi altul e jucătorul meciului"

Reacţia lui MM Stoica după ce l-a văzut pe Octavian Popescu la naţionala U21: "Un jucător marchează 3 goluri şi altul e jucătorul meciului"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a vorbit despre prestaţia unui jucător important al formaţiei "roş-albastre", la naţionala U21 a României, Octavian Popescu.

Fotbalistul celor de la FCSB a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, la Podgoriţa. Tânărul fotbalist al campioanei României a pasat decisiv la reuşita lui Louis Munteanu din minutul 27. Popescu a reuşit să înscrie şi el, în minutul 59, din pasa lui Rareş Ilie. Fotbalistul celor de la FCSB a fost înlocuit de Robert Silaghi în minutul 68.

Mihai Stoica a evidenţiat prestaţia excelentă a lui Octavian Popescu, venită la doar câteva zile de la meciul celor de la FCSB cu Gloria Buzău, în Superliga. "Sunt rare cazurile când un jucător marchează 3 goluri şi altul e jucătorul meciului. Dar sunt. #garnacho", a declarat Mihai Stoica, pe reţelele de socializare.

România U21, meci decisiv cu Elveţia

Louis Munteanu a reuşit să înscrie trei goluri pentru selecţionata lui Daniel Pancu, la Podgoriţa. Pentru "tricolorii" U21 urmează un meci decisiv pentru calificarea la EURO 2025. România U21 se deplasează în Elveţia, una dintre contracandidatele la primele poziţii ale grupei E. Elveţienii înfruntă Finlanda, în penultima etapă, într-un meci crucial pentru ambele echipe implicate.

Afla mai multe despre: echipa nationalaoctavian popescumihai stoicaromania u21 

viewscnt
Articole similare