You are here:

"Încă nu am câştigat cu o echipă mare". Mircea Lucescu trage un semnal de alarmă înaintea partidei cu Cipru, din Nations League

"Încă nu am câştigat cu o echipă mare". Mircea Lucescu trage un semnal de alarmă înaintea partidei cu Cipru, din Nations League

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a vorbit despre partida "tricolorilor" din Cipru, prima partidă a lunii octombrie pentru naţionala României.

România este pe primul loc în grupa din Liga Naţiunilor după două etape. "Tricolorii" au acumulat două victorii, cu Lituania şi Kosovo, în luna septembrie. Mircea Lucescu, selecţionerul echipei naţionale, este precaut înaintea partidei de la Larnaca, cu reprezentativa statului Cipru.

Mircea Lucescu: "Noi să batem echipele mici şi să facem pasul spre echipele mari"

"Vom întâlni o echipă ambiţioasă, au debutat bine contra Lituaniei şi ne-au impresionat prin forţa de joc şi pressing. Au avut ghinion cu Kosovo să primească acel penalty. Au reuşit să facă o echipă competitivă şi toate echipele au şanse să câştige această grupă. Noi am obţinut şase puncte, dar nu înseamnă nimic fără alte şase puncte. Băieţii au înţeles asta, se pregătesc.

Gică Popescu a spus bine că echipa asta încă nu a câştigat cu echipe mari. Noi să batem echipele mici şi să facem pasul spre echipele mari. Dacă nu, rămânem la nivelul ăsta şi din când în când aşteptăm o tragere favorabilă. 

Pe baza nivelului construit de Edi Iordănescu trebuie să facem încă un pas să ne batem cu echipele mari. Să ne întoarcem la nivelul din trecut, că talentul e acelaşi, dar depinde cum le ceri să facă performanţă. Avem un avantaj că datorită echipe naţionale ei au început să fie apreciaţi la echipele de club şi reprezintă şi un avantaj pentru naţională.", a declarat Mircea Lucescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: echipa nationalacipruromanianations league 

viewscnt
Articole similare