You are here:

VIDEO | Rapidistul care vrea să ajungă la naţionala ţării sale, alături de starurile din Premier League: "Este un vis"

VIDEO | Rapidistul care vrea să ajungă la naţionala ţării sale, alături de starurile din Premier League: "Este un vis"

Rapid

Comentarii

Tobias Christensen (24 de ani), fotbalistul transferat de Rapid în luna septembrie din Ungaria, de la Fehervar, îşi doreşte să ajungă să îmbrace tricoul echipei naţionale a Norvegiei.

Mijlocaşul norvegian adus de Rapid în schimbul sumei de 700.000 de euro, la începutul lunii septembrie, a dezvăluit faptul că îşi doreşte să ajungă să reprezinte naţionala Norvegiei. Pentru Norvegia evoluează fotbalişti precum Martin Odegaard, Erling Haaland şi Alexander Sorloth, fotbalişti legitimaţi la cluburi de top din primele cinci campionate ale Europei.

Fostul jucător al celor de la Molde a mai evoluat în ţara sa natală pentru Valergenga, Start şi Vigor, până să ajungă la Rapid.

Tobias Christensen: "E vorba de muncă"

"Este un vis în cariera mea, aşa cum este un vis pentru fiecare fotbalist să ajungă să îşi reprezinte ţara, însă cred că nu sunt acolo. Sunt mulţi jucători acolo, trebuie să evoluezi la un nivel foarte înalt pentru a ajunge acolo. Aşa că e vorba de muncă, muncă, să joci bine şi poate în viitor. Este multă calitate la jucători. Te poţi uita pe echipă şi vezi că ei joacă în Premier League, peste tot în campionatele tari, sunt buni.", a declarat Tobias Christensen.

Christensen a evoluat de 19 ori pentru naţionala U21 a Norvegiei, pentru care a înscris de patru ori. 1.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut de Vigor, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidtobias christensensuperliganorvegia 

viewscnt
Articole similare