You are here:

Cum văd casele de pariuri meciul Cipru vs România?

Cum văd casele de pariuri meciul Cipru vs România?galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

România va evolua pe data de 12 octombrie 2024, de la ora 21:45, pe terenul Ciprului, iar trei zile mai târziu – de la aceeaşi oră – va înfrunta în deplasare Lituania. În luna noiembrie, pe 15 şi 18, tricolorii le vor găzdui pe Kosovo respectiv Cipru – ambele partide fiind programate tot la ora 21:45.

Naţionala de fotbal a României a debutat cu dreptul în noul mandat al lui Mircea Lucescu. Tricolorii au reuşit să se impună în Kosovo cu scorul de 3-0 (pe data de 6 septembrie), iar apoi au bifat o victorie în Bucureşti, 3-1 cu Lituania.

Răzvan Marin este golgheterul naţionalei în actuala ediţie de Nations League, cu 2 reuşite în primele 2 etape. Stanciu & co. deţin supremaţia în cvartetul din care mai fac parte Kosovo, Cipru şi Lituania:

  1. România – 6 puncte
  2. Kosovo – 3 puncte
  3. Cipru – 3 puncte
  4. Lituania – 0 puncte

Casele de pariuri o dau favorită certă pe România în deplasarea din Cipru, astfel că este de aşteptat o nouă evoluţie bună a tricolorilor. Mai jos, ai informaţii despre partida de la Larnaca, alături de principalele cote şi câteva ponturi pariuri populare pe site-urile de profil.

Mircea Lucescu, favorit în Cipru

Naţionala pregătită de Mircea Lucescu porneşte cu prima şansă în meciul din Larnaca, având o cotă de 1.52 pentru a se impune. Rezultatul de egalitate este cotat cu 4.00, în timp ce o eventuală victorie a ciprioţilor este cotată la pariuri cu 6.60.

Denis Alibec, George Puşcaş, Denis Drăguş, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Florinel Coman sau Alexandru Mitriţă sunt oamenii de atac pe care selecţioerul Mirce Lucescu se bazează în Cipru.

https://www.youtube.com/watch?v=mu71ax63iYw

Ponturi pariuri Cipru vs România

Pe portalurile dedicate au apărut deja ponturi pariuri pentru meciul Cipru vs România, iar printre cele mai populare se numără şi următoarele:

  • Peste 2.5 goluri în meci - cota 1.90
  • 2 şi peste 1.5 goluri - cota 1.80
  • 2 Pauză/ 2 Final - cota 2.25
  • România conduce la pauză - cota 2.10
  • Scor corect 0-2 - cota 6.80

Punctul forte al naţionalei lui Mircea Lucescu în actuala ediţie de Nations League a fost fără îndoială ofensiva. Tricolorii au marcat de 3 ori în poarta kosovarilor şi de 3 ori contra lituanienilor, iar ciprioţii vin după un meci în care au primit 4 goluri.

Pe 9 septembrie, aceştia au cedat cu scorul de 0-4 acasă în faţa celor din Kosovo, având o evoluţie diametral opusă cu cea din Lituania – când se impuneau cu scorul de 1-0. Pentru o victorie a României cu minim 2 goluri marcate, cota la pariuri este de 1.90.

Cipru şi România se întâlneau ultima oară într-o partidă amicală din 2011, câştigată de tricolori la penalty-uri, după un 1-1 în timpul regulamentar. Ultimul meci oficial al României pe terenul adversarei de sâmbătă a avut loc în 1992, când oaspeţii câştigau cu un 4-1 categoric.

Drăguş & co. este posibil să îşi dorească un avantaj pe tabela de marcaj cât mai repede, iar cota la pariuri pentru avantaj România la pauza meciului de pe AEK Arena este de 2.10.

Mitriţă, atacantul celor de la Universitatea Craiova, a revenit cu gol la echipa naţională şi aşteaptă acum meciul din 12 octombrie:

"Sunt foarte bine, într-o postură foarte bună. Cu Lituania a fost o revenire importantă, cu emoţii mari, dar sunt bucuros că m-am întors. Am lipsit ceva timp, dar am revenit şi am găsit acel grup, unitate. Toţi jucătorii se înţeleg foarte bine, se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele. La golul cu Lituania mă aşteptam ca Denis să-mi paseze am încercat să-i dau în faţă ca să poată să dea el gol, dar am dat prea uşor pasul, iar după aceea Denis a făcut o fază excelentă, a aşteptat, mi-a pasat şi aşa a venit golul.

Domnul Lucescu mi-a spus că se bucură pentru mine. După toată această perioadă a avut încredere în mine, nu a ascultat ce a spus lumea despre mine, a fost o perioadă grea pentru mine.”

 

 

 

Afla mai multe despre: cipru romaniaromania liga natiunilorpariuri cipru romania 

viewscnt
Articole similare