You are here:

"Am lipsit ceva timp". Alex Mitriţă a dezvăluit ce i-a transmis Mircea Lucescu înaintea "dublei" cu Cipru şi Lituania

"Am lipsit ceva timp". Alex Mitriţă a dezvăluit ce i-a transmis Mircea Lucescu înaintea "dublei" cu Cipru şi Lituania

Echipa națională

Comentarii

Alex Mitriţă, fotbalistul revenit la echipa naţională pentru "dubla" din UEFA Nations League disputată de "tricolori" în luna septembrie, a vorbit despre perspectivele selecţionatei lui Mircea Lucescu.

Căpitanul Universităţii Craiova este de părere că unitatea grupului este una dintre calităţile care au contribuit la startul perfect din UEFA Nations League. România a învins selecţionatele din Kosovo şi Lituania în cele două partide din luna septembrie, în Liga Naţiunilor.

Mitriţă a înscris în partida de la Bucureşti împotriva reprezentativei Lituaniei, din pasa lui Denis Alibec, spre finalul partidei.

Alex Mitriţă: "Am lipsit ceva timp"

"Sunt foarte bine, într-o postură foarte bună. Cu Lituania a fost o revenire importantă, cu emoţii mari, dar sunt bucuros că m-am întors. Am lipsit ceva timp, dar am revenit şi am găsit acel grup, unitate. Toţi jucătorii se înţeleg foarte bine, se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele.

La golul cu Lituania mă aşteptam ca Denis să-mi paseze am încercat să-i dau în faţă ca să poată să dea el gol, dar am dat prea uşor pasul, iar după aceea Denis a făcut o fază excelentă, a aşteptat, mi-a pasat şi aşa a venit golul", a declarat Mitriţă, la FRF TV.

El a povestit şi ce i-a spus selecţionerul Mircea Lucescu, care l-a îmbrăţişat după ce a marcat în meciul din 9 septembrie.

"Domnul Lucescu mi-a spus că se bucură pentru mine. După toată această perioadă a avut încredere în mine, nu a ascultat ce a spus lumea despre mine, a fost o perioadă grea pentru mine", a continuat Mitriţă.

Mitriţă a revenit în septembrie la echipa naţională, după ce nu mai fusese convocat aproape doi ani de fostul selecţioner Edward Iordănescu.

Alexandru Mitriţă spune că nu mai are emoţii când vine la naţională şi a mulţumit fanilor că sunt alături de "tricolori".

"Nu pot spune că mai am emoţii când vin la reunire, emoţiile se transformă în bucurie. Nu avem o grupă uşoară, nu au fost meciuri uşoare, dar noi luăm fiecare meci în parte, dar dacă suntem focusaţi şi uniţi, cu siguranţă nu vom avea probleme. Românii sunt peste tot, este important când ai fanii lângă tine, sunt al 12-lea jucător. Le mulţumim că vor fi alături de noi, noi vom da totul pe teren", a încheiat Mitriţă.

Afla mai multe despre: echipa nationalaalex mitritadenis alibecmircea lucescuuefa nations leagueciprulituania 

viewscnt
Articole similare