You are here:

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după ce a fost eliminat în meciul de revenire la Rangers

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după ce a fost eliminat în meciul de revenire la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani), fotbalistul român al celor de la Glasgow Rangers, a revenit pe teren în tricoul echipei de pe Ibrox Park.

Fotbalistul revenit la Rangers după un sezon petrecut în La Liga, la Deportivo Alaves, a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua a scoţienilor. Reintegrat în rândul coechipierilor de la prima echipă după negocierile purtate în legătură cu o clauză problematică aflată în contractul său, Ianis Hagi a revenit pe teren.

Introdus la pauza meciului de pe teren propriu din campionat, în faţa celor de la St. Johnstone, Ianis Hagi şi-a făcut simţită prezenţa încă din primele minute ale reprizei secunde. Pasator decisiv la golul de 2-0 înscris de Cerny în minutul 58, revenirea lui Ianis avea să ia o întorsătură în ultimele zece minute ale meciului.

În minutul 79, Ianis Hagi a avut o intrare violentă asupra lui Aaron Essel. Iniţial, arbitrul central a vrut să-i acorde doar cartonaşul galben, dar faza a fost verificată şi în cabina VAR pentru un posibil "roşu".

Mesajul lui Ianis Hagi pentru fanii lui Rangers

Pentru acest atac violent, Ianis Hagi a văzut cartonaşul roşu direct şi a fost eliminat, iar victima sa, Aaron Essel, nu a mai putut continua partida. Ianis Hagi a postat un mesaj pe reţelele de socializare după revenirea sa în faţa suporterilor celor de la Rangers!

"Ibrox, vă mulţumesc! Mereu voi fi recunoscător pentru primirea de aseară.", a transmis Ianis Hagi, pe Instagram.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotia 

viewscnt
Articole similare