You are here:

Răzvan Lucescu a răbufnit după ultimul meci al celor de la PAOK, în Grecia: "Nu am nicio problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti"

Răzvan Lucescu a răbufnit după ultimul meci al celor de la PAOK, în Grecia: "Nu am nicio problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti"

Fotbal internațional

Comentarii

PAOK şi-a întrerupt seria de trei eşecuri consecutive cu o victorie obţinută cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Levadiakos.

PAOK şi-a încheiat seria nefastă de meciuri fără victorie prin succesul obţinut în deplasarea de la Levadia. Camara şi Schwab au înscris pentru PAOK, la finalul unui meci în care gazdele au avut un penalty ratat, în minutul 70, prin Balzi.

Prin victoria cu Levadiakos, PAOK a revenit pe prima poziţie a clasamentului din Grecia, în faţa celor de la AEK Atena. Antrenorul formaţiei din Salonic, Răzvan Lucescu, a vorbit despre victoria obţinută de echipa sa, dar şi despre presiunea generată în urma ultimelor rezultate obţinute de PAOK.

Lucescu le cere răbdare suporterilor şi speră ca problemele din ultimele meciuri, legate de lipsa concentrării la finalizare, să dispară.

Răzvan Lucescu: "Dacă cineva nu este fericit, eu pot pleca"

"În această seară (n.r. 6 octombrie), nu am câştigat titlul sau Europa League, dar am muncit pentru a fi fericiţi în luna mai (n.r. la sfârşitul campionatului). Am avut două meciuri în Europa League în care am avut multe ocazii de a marca şi în care am plătit pentru ratările noastre. Asta se întâmplă când construieşti o echipă.

Suntem primii în clasament, sunt aici în această seară, dar nu am nicio problemă să mă duc la Salonic şi să îmi fac bagajele pentru Bucureşti, dacă unii oameni nu înţeleg procesul. Sunt liniştit şi am arătat ce pot face, dacă cineva nu este fericit, eu pot pleca", a declarat Răzvan Lucescu, conform Gazzetta.gr

AEK Atena este următoarea adversară a celor de la PAOK, în campionatul Greciei. În UEFA Europa League, PAOK o găzduieşte pe Viktoria Plzen, pe data de 24 octombrie. În Europa League, PAOK este fără victorie după două meciuri şi ocupă locul 32 în clasamentul de 36 de echipe.

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescugreciauefa europa league 

viewscnt
Articole similare