You are here:

Neconvocat la echipa naţională, Daniel Bîrligea a avut un mesaj pentru Mircea Lucescu după golul înscris în Superliga: "Cu siguranţă"

Neconvocat la echipa naţională, Daniel Bîrligea a avut un mesaj pentru Mircea Lucescu după golul înscris în Superliga: "Cu siguranţă"

Echipa națională

Comentarii

Daniel Bîrligea, cea mai importantă achiziţie a celor de la FCSB în acest an, a vorbit despre victoria obţinută de echipa sa în faţa celor de la Gloria Buzău.

Bîrligea este mulţumit de atmosfera de la echipă, cât şi de coechipierii săi după primele sale săptămâni la FCSB. Ultimele rezultate îl ambiţionează pe Bîrligea, care speră să continue să încânte suporterii "roş-albaştrilor" cu golurile sale.

"Da, sunt foarte bucuros pentru acest începutm dar încă avem mult de muncit, personal şi ca echipă. La tot, este loc mereu de îmbunătăţit orice aspect. suntem foarte fericiţi că am adunat aceste trei puncte, mai avem de adunat, suntem încă în spate dar campionatul încă este lung şi avem mult de jucat încă.

Meciurile astea sunt cele mai dificile, cred că un meci de acest fel este mai greu decât un derby, sincer, pentru că în derby ştii că va fi greu înainte de meci, acesta poate îl gândeşti şi îl pregăteşti un pic mai liniştit. 

Câteodată se iveşte că ei (n.r. adversarii) îl pregătesc mai bine şi te iau prin surprindere şi atunci se face diferenţa între jucătorii care pot să schimbe un meci şi ceilalţi. (n.r. despre adaptarea la FCSB) Este un stil diferit, dar cred că am calitatea să mă obişnuiesc cu echipa şi cu colegii.

Cu siguranţă se pune în vorbă şi oboseala în primul rând, dar da, sunt meciuri şi meciuri, nu contează pe hârtie ce scrie şi cât valorează echipa, cum s-a văzut şi cu PAOK, pe teren se vede ce face o echipă.", a declarat Daniel Bîrligea, după meci.

Aflat în afara lotului convocat de Mircea Lucescu la echipa naţională pentru partidele din luna octombrie, Daniel Bîrligea va face tot ce ţine de el pentru a primi o nouă şansă din partea selecţionerului, la următoarele acţiuni ale "tricolorilor".

Daniel Bîrligea: "Eu încerc să-mi fac munca mea, să fiu profesionist"

"Este un antrenor acolo care face deciziile cum crede domnul şi când va crede că eu voi merita această convocare sper să fiu pregătit şi mă pregătesc şi mai mult pentru următoarea convocare.

Cu siguranţă, eu încerc să-mi fac munca mea şi să fiu profesionist în fiecare minut şi la fiecare antrenament şi încerc să fac cât mai bine posibil să ajung la acest obiectiv. Nu mă dezamăgesc, îmi dau mai multă putere să lupt mai mult. E o veste care vine în ziua cu tare şi este da sau nu, nu te omoară, luptăm pentru următoarea.", a mai spus Bîrligea.

Afla mai multe despre: echipa nationaladaniel birligeafcsbsuperligagloria buzau 

viewscnt
Articole similare