You are here:

Antrenorul lui Rangers a dat verdictul după cartonaşul roşu primit de Ianis Hagi, la primul meci de la revenire: "Am avut dubii"

Antrenorul lui Rangers a dat verdictul după cartonaşul roşu primit de Ianis Hagi, la primul meci de la revenire: "Am avut dubii"

Stranieri

Comentarii

Philippe Clement, antrenorul celor de la Rangers, a vorbit despre partida câştigată de echipa sa pe teren propriu împotriva celor de la St. Johnstone.

Rangers s-a impus cu scorul de 2-0 în partida din etapa a 7-a din Scottish Premiership împotriva celor de la St. Johnstone. Partida de campionat a marcat un moment important pentru internaţionalul român al celor de la Rangers, Ianis Hagi, care şi-a făcut revenirea în tricoul primei echipe după mai bine de un an de zile.

Hagi a fost introdus în teren la pauza meciului, atunci când l-a înlocuit pe McCausland. Internaţionalul român nu a pierdut timpul şi a reuşit să ofere o pasă decisivă la golul înscris de Cerny, în minutul 58. Insă, norocul avea să i se întoarcă fotbalistului în vârstă de 26 de ani.

În minutul 81, Hagi şi-a accidentat un adversar după ce l-a călcat pe gleznă şi a văzut cartonaşul galben. Arbitrul a revenit asupra deciziei în urma verificării fazei la VAR şi i-a acordat fotbalistului român cartonaşul roşu.

Antrenorul formaţiei din Glasgow, Philippe Clement, a vorbit despre revenirea lui Ianis în teren, cât şi despre faza cartonaşului roşu.

Philippe Clement: "Nu pot să fiu dezamăgit de el"

"Am avut senzaţia că n-a fost multă intensitate şi am avut dubii mari legate de eliminare, dar, după ce am văzut imaginile, e roşu clar. Intrarea n-a avut intensitate, e mai degrabă una întârziată, din partea unui jucător obosit la acel moment.

E doar un fault făcut de un jucător de profil ofensiv. Ianis n-a avut nicio intenţie să intre aşa. A avut ghinion, dar e un roşu clar, aşa că n-am ce să zic despre asta.

Nu pot să fiu dezamăgit de el, pentru că e în procesul de creştere. Dar nu cred că va fi o suspendare mare, pentru că se vede că n-a avut multă intensitate şi a fost mai degrabă ceva cu ghinion", a declarat Philippe Clement, conform Irish News.

Afla mai multe despre: rangersianis hagiscotiaphilippe clement 

viewscnt
Articole similare