You are here:

BREAKING | Revenire de senzaţie pentru Ianis Hagi! Internaţionalul român s-a întors după "exilul" de la Rangers

BREAKING | Revenire de senzaţie pentru Ianis Hagi! Internaţionalul român s-a întors după "exilul" de la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi, fotbalistul român al formaţiei scoţiene Glasgow Rangers, a postat un mesaj important legat de situaţia sa de la Rangers, pe reţelele de socializare.

Fiul lui Gheorghe Hagi şi unul dintre fotbaliştii care au contribuit la performanţele obţinute de "tricolori" la EURO 2024, a primit o veste excelentă din partea antrenorului echipei sale de club, Glasgow Rangers.

Şansa primită de Ianis Hagi

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-ar fi întors la prima echipă a grupării din primul eşalon al fotbalului scoţian, Glasgow Rangers. "Exilat" la echipa secundă a celor de la Rangers, odată cu revenirea sa din împrumutul din La Liga, la Deportivo Alaves, Ianis Hagi se antrenează alături de prima echipă a celor de la Rangers.

Cu prestaţii excelente pentru echipa secundă a scoţienilor, antrenorul primei echipe, Philippe Clement, a cedat şi i-a acordat o şansă internaţionalului român adus de Rangers de la Genk în anul 2020.

"M-am întors", este mesajul lui Ianis Hagi, pe Instagram, alături de o inimă albastră şi o poză de la ultimul antrenament al celor de la Rangers. Hagi a recunoscut că îşi doreşte să revină printre colegii de la prima echipă şi că va lupta pentru acest lucru, în ciuda lipsei de minute la nivel înalt din ultima perioadă.

99 de apariţii în toate competiţiile a adunat Ianis Hagi pe parcursul experienţei sale la prima echipă a celor de la Rangers.

O clauză din contractul fotbalistului român ar fi fost cauza pentru care Ianis Hagi ar fi ajuns la echipa secundă, însă, negocierile între cele două tabere au dus la acordarea unei noi şanse pentru fotbalistul român.

Afla mai multe despre: ianis hagiglasgow rangersechipa nationalascotia 

viewscnt
Articole similare