You are here:

Sorin Paraschiv a numit jucătorul de la FCSB care o poate surprinde pe PAOK la partida din Europa League: "Din nimic face ceva"

Sorin Paraschiv a numit jucătorul de la FCSB care o poate surprinde pe PAOK la partida din Europa League: "Din nimic face ceva"

UEFA Europa League

Comentarii

Paraschiv, component al echipei celor de la Steaua Bucureşti care ajungea până în semifinalele Cupei UEFA, în anul 2006, a vorbit despre şansele celor de la FCSB la partida din a doua etapă a noului sezon din Europa League, în faţa formaţiei PAOK Salonic.

FCSB şi-a început perfect campania din UEFA Europa League. Campioana României s-a impus cu scorul de 4-1 la partida de pe Arena Naţională împotriva celor de la RFS, din Letonia. FCSB speră să obţină o nouă victorie europeană, de data aceasta, împotriva unui adversar cu adevărat dificil, PAOK Salonic.

Campioana Greciei, antrenată încă din anul 2021 de către Răzvan Lucescu, a pierdut în faţa celor de la Galatasaray în prima etapă a noului sezon din Europa League, dar speră să obţină un prim succes la partida de pe teren propriu.

Sorin Paraschiv speră ca FCSB să se impună la Salonic împotriva campioanei Greciei, în condiţiile în care jucătorii lui Elias Charalambous vor avea o misiune dificilă.

Sorin Paraschiv: "Apărarea trebuie să funcţioneze perfect"

"Urmează un meci foarte tare, foate tare pot spune. Un meci cu un antrenor român, un antrenor român care are orgolii foarte mari la această partidă. Toţi ochii sunt şi asupra antrenorului lui PAOK, fiind român şi vă fi un meci foarte interesant, o partidă foarte grea pentru FCSB, ţinând cont de atmosfera pe care o produc fanii lui PAOK şi bineînţeles, şi valoarea echipei lui PAOK.

Ce când a ajuns Răzvan Lucescu acolo, a reuşit lucruri extraordinare. Anul trecut i-am ţinut pumnii, bineînţeles pentru că e antrenor roman şi a reuşit să câştige un titlu foarte greu.", a declarat Sorin Paraschiv.

Paraschiv este de părere că FCSB va trebui să dea dovadă de concentrare maximă la partida de la Salonic pentru a obţine un rezultat pozitiv. Fostul jucător al "roş-albaştrilor" se bazează pe căpitanul echipei, Darius Olaru, la partida cu PAOK, formaţie pe care o vede favorită.

"În primul rand, apărarea trebuie să funcţioneze perfect, trebuie să pleci de la premiza de a nu lua gol, şi eu cred că ocazii vor veni, şanse vor avea, pentru că şi FCSB are forţă, pot produce oricând surprize şi mă refer doar la unul singur care pe mine m-a impresionat în acest debut de sezon, Darius Olaru, el poate din nimic să facă ceva.

Totuşi, trebuie să fim puţin realişti, PAOK pleacă favorită la această partidă, lotul lor e unul foarte valoros, peste al celor de la FCSB, dar Europa League poate oferi multe surprize.", a mai spus Paraschiv.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguefcsbsorin paraschivrazvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare