You are here:

Adrian Mititelu a decis! Cine o va antrena pe FC U Craiova 1948 după înfrângerea din meciul cu Afumaţi: "Am ajuns la o concluzie"

Adrian Mititelu a decis! Cine o va antrena pe FC U Craiova 1948 după înfrângerea din meciul cu Afumaţi: "Am ajuns la o concluzie"

FCU Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, finanţatorul celor de la FC U Craiova 1948, a clarificat situaţia antrenorului principal al echipei sale.

Marius Croitoru va continua drept antrenorul principal al celor de la FC U Craiova 1948, deşi acesta şi-a manifestat intenţia de a demisiona din funcţie. Mititelu a fost iniţial de acord cu decizia antrenorului echipei, însă, a revenit asupra deciziei în urma unor discuţii.

Astfel, pe banca formaţiei din Liga 2 va rămâne Marius Croitoru, în ciuda rezultatului dezamăgitor din partida de pe teren propriu cu formaţia nou promovată, FC Afumaţi.

Patronul clubului este de părere că nu antrenorii principali au fost de vină în ceea ce priveşte prăbuşirea bruscă a clubului, ci decizia de a-l îndepărta de la echipă pe Dan Vasilică, în urmă cu câteva luni.

Adrian Mititelu: "Le-am făcut pe plac tuturor celor care ne-au înjurat, m-au atacat"

"Marius Croitoru este în continuare antrenorul echipei noastre şi deşi la sfârşitul jocului cu cei de la Afumaţi şi-a manifestat intenţia de a înceta colaborarea, spunând că este epuizat şi că simte că nu mai poate, şi eu, iniţial, am fost de acord să accept demisia lui, ulterior, datorită discuţiilor care au avut loc şi parcurgeri acelor ore, la cald, cum se spune, am ajuns la concluzia că nu asta este soluţia pentru a rezolva problema echipei.

Pentru că, de fapt, în această perioadă se conturase şi o concluzie la care noi am ajuns la ea după mai multe analize şi mai multe informaţii şi opinii ale celor care conlucrează în club. Şi anume, faptul că, de fapt, prăbuşirea echipei nu are legătură cu antrenorii principali în primul rând.

De fapt, am ajuns la concluzia că prăbuşirea echipei a început şi încă nu s-a... sau să sperăm că până astăzi a durat această cădere. A început odată cu plecarea lui Dan Vasilică din club.

Astfel, le-am făcut pe plac tuturor celor care ne-au înjurat, m-au atacat, că Vasilică distruge clubul, că Vasilică distruge antrenorii, că Vasilică face rău, deşi Vasilică, atunci când a venit la echipa asta, noi nu aveam bază, una dintre cele mai frumoase de pe aici, din România, aveam un teren amărât pe la ţară, ne antrenam pe la Consiliul Judeţean câte o oră-două pe zi, cât prindeam şi noi cu copiii, de jur împrejurul, ca să terminăm noi antrenamentul.

Dar se muncea atunci. Cu Vasilică am făcut dintr-o echipă din Liga a 3-a mediocră o echipă de temut în Liga 1. Şi am scos în evidenţă nişte jucători care erau no-name şi i-am făcut să fie interesanţi şi i-am vândut pe milioane de euro.

L-am vândut pe Compagno pe milioane, am avut ofertă de milioane pentru alt jucător, acum puteam să-l vând pe Blănuţă pe milioane. Am avut pe Bauza milioane oferte şi am avut pe mulţi jucători oferte de sute de mii sau chiar depăşind milionul", a declarat Adrian Mititelu, într-o intervenţie pe pagina de Facebook a clubului.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mititelumarius croitoru 

viewscnt
Articole similare