You are here:

Răzvan Burleanu, atac pe două fronturi în războiul cu Gigi Becali şi Adrian Mititelu: "Ar trebui să-şi cântărească foarte bine declaraţiile"

Răzvan Burleanu, atac pe două fronturi în războiul cu Gigi Becali şi Adrian Mititelu: "Ar trebui să-şi cântărească foarte bine declaraţiile"

FRF

Comentarii

Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, a cerut ca partidele din Superliga să fie arbitrate de către "centrali" străini, în urma controverselor din ultimele etape.

Patronul campioanei României este nemulţumit în urma ultimelor arbitraje din Superliga. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a oferit un răspuns lui Gigi Becali în privinţa dorinţelor finanţatorului celor de la FCSB de a se opune recomandărilor şi regulilor impuse de către oficialii Federaţiei.

"N-are cum să te bată, te bate dacă da două roşii, că o să vedem noi şi cu arbitrajul ăsta. Facem şi noi legi în care spunem 'are dreptul orice echipă care intră în competiţii să solicite arbitrii străini din Europa', care nu îi mai cunosc ei şi nu mai le dă ei grade, Vassaras şi o să facem în lege şi atunci dacă vreau şi toate meciurile, dar numai dacă plăteşti, şi atunci plătesc şi la revedere, mă.", a declarat Gigi Becali, la palat.

Regula U21 este una dintre regulile aflate pe "lista neagră" a patronului celor de la FCSB. Răzvan Burleanu i-a oferit un răspuns şi finanţatorului celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu.

Răzvan Burleanu: "Domnul Mititelu are un singur interes"

"Domnul Becali ar trebui să-şi cântărească foarte bine declaraţiile, orice situaţie de incertitudine la nivelul Federaţiei Române de Fotbal afectează participarea clubului în Europa.

Dacă s-ar gândi la această perspectivă atunci nu ar mai susţine acest lucru (n.r. dizolvarea FRF). Domnul Mititelu are un singur interes, de a pune mâna pe vreo 100-200 de milioane de euro în urma unui proces penal foarte vechi, probabil de mai bine de 15 ani, în care a pierdut şi care să incearcă să se agaţe.", a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: frfrazvan burleanugigi becaliadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare