You are here:

Prima reacţie a antrenorului dorit de Mititelu în locul lui Croitoru: ”E greu să refuz Craiova. M-am simţit apreciat şi suporterii m-au iubit”

Prima reacţie a antrenorului dorit de Mititelu în locul lui Croitoru: ”E greu să refuz Craiova. M-am simţit apreciat şi suporterii m-au iubit”

FCU Craiova

Comentarii

Andrei Prepeliţă (38 de an) a oferit prima reacţie după ce s-a speculat faptul că ar putea prelua banca tehnică a celor de la FCU Craiova.

Antrenorul dorit la FCU Craiova, prima reacţie: ”E greu să refuz. Am jucat acolo”

Adrian Mititelu a ajuns la capătul răbdării cu Mihai Croitoru şi vrea să-l pună pe Andrei Prepeliţă în locul lui.

FCU Craiova se află pe un modest loc 10 în Liga 2, cu doar 12 puncte acumulate în opt meciuri jucate. Mai mult, are şi golaveraj negativ, şapte goluri marcate şi opt primite.

Prepeliţă, fost jucător al echipei lui Mititelu, a reacţionat şi a recunoscut că are în continuare o relaţie bună cu omul de afaceri şi fanii formaţiei din Craiova.

”Nu e scurtă vacanţa, e chiar lungă. Nu ştiu ce să zic, am văzut ştirea care a apărut, dar nu e. Deocamdată n-am discutat cu Adrian Mititelu. Eu nu fac lucruri de genul ăsta cât timp situaţia lui Marius Croitoru nu e clară. 

Am o relaţie foarte bună cu nea Adi, dar n-am mai vorbit cu el de foarte mult timp. Eu am jucat acolo, e greu să refuz Craiova, dar deocamdată nu pot spune prea multe pentru că nu e nimic concret. 

Probabil vom vorbi şi vom vedea dacă vom cădea de acord la anumite aspecte şi nu mă refer neapărat la partea financiară, ci la altele.

Eu m-am simţit apreciat la Craiova şi suporterii m-au iubit. Mi-au scandat numele şi la ultimul meci când eram antrenor la FC Argeş şi am mers la ei. Am avut mereu o relaţie bună cu ei", a declarat Prepeliţă, conform Fanatik.

Andrei Prepeliţă a antrenat-o ultima dată pe Gloria Buzău, pe care a promovat-o în Superliga, dar a fost înlocuit cu Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititeluandrei prepelitaliga 2marius croitoru 

viewscnt
Articole similare