You are here:

Andrei Prepeliţă a făcut prăpăd după o nouă înfrângere! "Eu îi spuneam ceva şi era pe altă lume. Atât înţelege din 30 de ani de fotbal. Intru eu în pantofi"

Andrei Prepeliţă a făcut prăpăd după o nouă înfrângere! "Eu îi spuneam ceva şi era pe altă lume. Atât înţelege din 30 de ani de fotbal. Intru eu în pantofi"

Gloria Buzău

Comentarii

Antrenorul de la Gloria Buzău, Andrei Prepeliţă, i-a atacat frontal pe anumiţi fotbalişti ai echipei nou-prmovate, după a cincea înfrângere din Superliga. Pentru prima dată, principalul a părut de nestăpânit la adresa componenţilor echipei, în declaraţiile de după meci.

Andrei Prepeliţă s-a săturat şi i-a făcut praf pe jucătorii de la Gloria Buzău

Gloria Buzău este cea mai slabă echipă din Superliga, cu cinci înfrângeri, două remize şi o victorie. Nou-promovata a pierdut cu Unirea Slobozia, scor 2-1, cealaltă echipă care a urcat în prima ligă, iar la final Andrei Prepeliţă s-a descătuşat la adresa fotbaliştilor. 

"Am luat goluri în minutul 45+5 şi în minutul 94 cred. Asta arată cât de determinaţi sunt jucătorii şi ce personalitate au, adică nu au. Să tratezi aşa fazele cu uşurinţă... Nu înţeleg deciziile astea, am fost fotbalist, dar nu înţeleg. Atitudine, ultimul minut, e un punct şi au muncit pentru el. E frustrant, e vina mea şi eu sunt antrenorul şi vedem ce decizii luăm. 

Personalitatea şi lipsa de valoare la unii dintre ei, când ai mingea în picior şi o dai la adversar fără presiune... Intru eu în pantofi şi nu pot să dau pasă la adversar. Dacă nu mă atacă, cum să o dau la el? E vina mea.

Mulţi au experienţă, au mai jucat în Liga 1, dar nu înţeleg greşelile astea. Nu joci, nu ai presiune ca la Steaua, Rapid, Dinamo. Avem momente de blackout. 

Ce să facem? O analiză, după opt etape tragem o concluzie despre jucători. E la cald şi nu vreau să declar alte lucruri. 

În fotbal cum să nu se pune problema înlocuirii? În fotbal, principalul vinovat e antrenorul şi eu sunt asumat. Nu am avut o viaţă uşoară un an şi ceva la Buzău. Sunt decizii care trebuie luate, sunt jucători care nu se ridică la nivelul Ligii 1. Am fost forţaţi să-i ţinem, pentru că în pregătire nu aveam destui jucători ca să începem stagiul de pregătire", a spus Andrei Prepeliţă, într-o primă intervenţie după Unirea Slobozia - Gloria Buzău, scor 2-1, în Superliga. 

Andrei Prepeliţă, devastator şi în conferinţa de presă

Antrenorul şi-a continuat tirada la adresa fotbaliştilor nou-promovatei. 

"Continuăm cu golurile, punem mâna pe minge, continuăm aşa şi la ce să te aştepţi? Noi am făcut cadourile astea. Nu fac nicio revoluţie, nu. Eu sunt un tip echilibrat şi am trecut prin multe în cariera mea lungă de fotbalist şi scurtă de antrenor. E un campionat lung, play-out-ul e un campionat lung, dar nu poţi aşa cu atitudinea asta şi cu jucători fără caracter, că nu mă feresc să o spun, că le-am spus-o şi pe teren. 

Îi spuneam unui fotbalist şi el era pe altă lume, îi dădea timp şi spaţiu în careu lui Gele. Nu intru în contact cu el la jumătatea terenului. În careu îi dai spaţiu doi metri, se întoarce şi ţi-o pune în vinclu, dar atât înţeleg ei... Câţi are, 30 şi ceva de ani de fotbal, atât înţelege el. Sunt jucători pe care i-am cerut în braţe, i-am luat după mine pe la Piteşti, pe Işfan, Turda, Dumitru, tot aştept de la ei să facă ceva, dar văd că doar eu fac pentru ei, iar ei nu întorc nici măcar 10%", a mai spus antrenorul de la Gloria Buzău.  

16 este locul ocupat de Gloria Buzău, în Superliga, cu doar cinci puncte acumulate în opt etape. 

Afla mai multe despre: andrei prepelitaandrei prepelita gloria buzauunirea slobozia gloria buzau 

viewscnt
Articole similare