You are here:

Cum a ajuns CFR Cluj să-l trimită pe Daniel Bîrligea la FCSB! Forţat, Nelu Varga a cedat

Cum a ajuns CFR Cluj să-l trimită pe Daniel Bîrligea la FCSB! Forţat, Nelu Varga a cedat

FCSB

Comentarii

Daniel Bîrligea o părăseşte pe CFR Cluj, după ce Gigi Becali l-a convins şi s-a înţeles asupra transferului la FCSB. Vânzarea atacantului de 24 de ani a fost soluţia salvatoare pentru Nelu Varga, consideră Bogdan Cosmescu.

Gigi Becali a lovit la momentul potrivit! Cum a fost posibil transferul lui Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj, când Nelu Varga a fost forţat

Daniel Bîrligea este pe picior de plecare de la CFR Cluj, iar Gigi Becali poartă tratativele finale pentru transferul la FCSB. Afaceristul a prezentat pachetul financiar pentru transferul lui Daniel Bîrligea

Totuşi, Dan Şucu forţează transferul lui Daniel Bîrligea, după ce a aflat că atacantul de la CFR Cluj încă nu a semnat cu FCSB. 

"E o mişcare grea de tot pe piaţa internă. E un transfer senzaţional, pe bani mulţi. Un vârf bun de naţională, puternic. Acum ştii cum e cu atacanţii, cu excepţii... Uite, Rrahmani, la Sparta Praga a dat gol imediat, ok. E ideal să se întâmple aşa, dar se poate întâmpla ca Bîrligea să nu dea gol în primele două, trei meciuri şi atunci să vedem ce se întâmplă în relaţia cu patronul. 

Clar că este un jucător bun, mai bun decât ce are FCSB pe acest post, decât Popa şi Miculescu", a declarat comentatorul Prima Sport, Bogdan Cosmescu. 

"CFR Cluj îl dădea oriunde pe Daniel Bîrligea"

Mai multe motive au făcut ca atacantul naţionalei României să schimbe echipa. De la sosirea lui Louis Munteanu, milioanele de euro pierdute de CFR Cluj odată cu eliminarea din Conference League sau mercato închis pentru multe campionate importante, toate au jucat în rol pentru plecarea lui Daniel Bîrligea. 

"Dacă CFR Cluj a ratat cupele europene, trebuie să recupereze bani. Îl dădea oriunde, că a venit Louis Munteanu şi trebuie să joace, că s-au dat bani mulţi pe el şi pe Bîrligea trebuia să-l vinzi, nu? Nu ai de ce să ţii dubluri pe posturi, nu mai ai cupele europene. Nu mai ai nevoie de 22 de jucători, te descurci cu 16 buni. Ăia şase în plus sunt costuri financiari mari. E logic să încerci să faci economie. 

Mai puteai să vinzi pe undeva în afară de România, Bulgaria? S-a terminat perioada de transferuri. Doar pe aici puteai să mai vinzi, România, Turcia, Bulgaria, Arabia Saudită. Poate că au mai fost oferte, dar nu au avut în perioada asta, că ofertele vin şi dispar. Când vezi că trebuie să faci milioane ca să rămâi pe linia de plutire, atunci asta e oferta (n.r. - de la FCSB). 

Bîrligea e o armă bună, a avut un sezon complicat cu accidentările multe, tot cu Dan Petrescu. Omul şi-a revenit, a intrat în anturajul naţionalei, că nu joacă, şi dă goluri. În Spania nu ştiu câte goluri ar da, dar în România e bun", a mai spus Bogdan Cosmescu. 

Afla mai multe despre: daniel birligeatransfer daniel birligeagigi becalidan sucutransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare