You are here:

Dan Şucu a aflat că Bîrligea încă nu a semnat cu FCSB şi dă atacul final în această seară! Rapid poate da lovitura

Dan Şucu a aflat că Bîrligea încă nu a semnat cu FCSB şi dă atacul final în această seară! Rapid poate da lovitura

Rapid

Comentarii

Se încinge lupta pentru semnătura lui Daniel Bîrligea, atacantul care a făcut parte din lotul României la EURO 2024. Atacantul de 24 de ani este aşteptat de Gigi Becali, însă Dan Şucu ar fi intrat pe fir, pentru a-l convinge să se transfere la Rapid Bucureşti.

Daniel Bîrligea, spre FCSB! Peste transferul lui Gigi Becali s-a băgat Dan Şucu

CFR Cluj face o afacere cu Daniel Bîrligea, după cum a anunţat patronul Nelu Varga, cel care a explicat motivul din spatele deciziei de a-l vinde. 

În aceste ore, Gigi Becali a anunţat că l-a convins pe Daniel Bîrligea să se transfere de la CFR Cluj la FCSB, pentru a întări lotul cu care campioana abordează Superliga, Cupa României şi Europa League. 

Gigi Becali a dezvăluit pachetul financiar al transferului momentului la FCSB, iar Daniel Bîrligea va fi remunerat cu o sumă lunară de aproape ori mai mare decât ce primea la CFR Cluj. 

Finanţatorul FCSB a purtat şi o discuţie cu atacantul de la CFR Cluj, pe care-l aşteaptă marţi să semneze şi să intre în pregătirea echipei. 

Rapid dă asaltul final pentru a-l transfera pe Daniel Bîrligea, deşi atacantul a vorbit cu Gigi Becali

O informaţie de ultimă oră dinamitează transferul momentului în Superliga. Conform Fanatik, acţionarul de la Rapid, Dan Şucu, a intrat pe fir şi încearcă să-l convingă pe atacantul de la CFR Cluj să o aleagă pe Rapid, o rută obişnuită în ultima perioadă. 

Sursa citată anunţă că în această noapte conducerea de la Rapid îşi încearcă norocul, deşi Daniel Bîrligea s-a înţeles cu Gigi Becali. Tricolorul ar putea fi vârful cerut de Marius Şumudică la Rapid, pentru a-i lui locul lui Albion Rrahmani, cel care s-a transferat la Sparta Praga. 

Daniel Bîrligea încă nu a semnat cu FCSB, iar marţi este aşteptat de Gigi Becali pentru a parafa înţelegerea cu campioana. 

Giuleştenii au mers pe ideea că atacantul pe care-l vor transfera trebuie să fie la acelaşi nivel cu Rrahmani, iar Daniel Bîrligea ar putea fi alesul, dacă Dan Şucu va face un nou efort financiar considerabil. 

  • 101 de meciuri, 29 de goluri şi 11 pase decisive sunt cifrele lui Daniel Bîrligea la CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: dan sucudaniel birligea fcsbdaniel birligea rapidgigi becalitransfer daniel birligea 

viewscnt
Articole similare