You are here:

Dan Şucu a dat verdictul în cele din urmă, după ce Neil Lennon a stat doar trei luni la Rapid

Dan Şucu a dat verdictul în cele din urmă, după ce Neil Lennon a stat doar trei luni la Rapid

Rapid

Comentarii

Decizia celor de la Rapid de a-l aduce pe Neil Lennon la club nu a fost cea mai inspirată, iar patronul Dan Şucu a fost nevoit să-l demită pe nord-irlandez.

Reacţia lui Dan Şucu în privinţa demiterii lui Neil Lennon de la Rapid

Viorel Moldovan a fost prezent în studio la Prima Sport şi a explicat situaţia de la club. Preşedintele giuleştenilor a recunoscut că patronul clubului a fost foarte dezamăgit de rezultatele obţinute de Neil Lennon. Ba mai mult, Dan Şucu chiar regretă faptul că l-a adus la club pe antrenorul nord-irlandez.

Astfel, patronul din Giuleşti a fost nevoit să-şi repare greşeala. L-a demis pe Neil Lennon şi l-a adus la echipă pe Marius Şumudică, cel care a debutat cu o victorie şi a readus speranţa în tabăra echipei.

„Confortabilă nu i-a fost situaţia domnului Şucu. A avut mari speranţe când l-a adus pe Lennon. Lucrurile nu au ieşit cum a vrut şi s-a ajuns la această situaţie. E clar că a fost o decizie pe care cred că o regretă”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Daniel Pancu a vorbit la superlativ despre Marius Şumudică

„Primul lucru important a fost ca Şumi să pună jucătorii în poziţiile lor, în care dau cel mai bun randament. E clar că el cunoaşte acest lucru. Strada e în continuare lungă pentru Rapid pentru că s-au produs multe schimbări şi sunt mulţi jucători noi.

Are capacitatea să redreseze corabia, campionatul e foarte lung şi sunt convins că vor mai fi transferuri importante la Rapid, iar Rapid va redeveni o protagonistă a campionatului.

(n.r.O vezi să se bată la mai mult de play-off, cupe europene, titlu?) Da. Să aşteptăm transferurile până la urmă. Şi astea, şi cele din iarnă că sunt convins că vor urma, iar Rapid poate sparge bariera primelor 3 locuri”, a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: rapiddan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare