You are here:

Pancu ştie cum a redresat Şumudică imediat situaţia de la Rapid: „Ăsta a fost primul lucru important făcut de el!”

Pancu ştie cum a redresat Şumudică imediat situaţia de la Rapid: „Ăsta a fost primul lucru important făcut de el!”

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a explicat cum a reuşit Marius Şumudică să aducă prima victorie a Rapidului în acest sezon.

Daniel Pancu a vorbit la superlativ despre Marius Şumudică

Marius Şumudică a preluat echipa de la Neil Lennon, după ce antrenorul nord-irlandez a avut o perioada dezamăgitoare pe banca giuleştenilor. Fără victorie la Rapid, tehnicianul a fost demis, iar Marius Şumudică a venit la clubul său de suflet.

Chiar la debutul său pe banca giuleştenilor, Şumudică a obţinut prima victorie a Rapidului în această ediţie a Superligii, scor 2-1 cu Poli Iaşi.

Daniel Pancu a analizat situaţia de la Rapid şi consideră că Şumi a făcut o treabă excelentă prin a-i repune pe fotbalişti pe poziţiile lor de bază, aspect care a dat randament în meciul cu ieşenii.

„Primul lucru important a fost ca Şumi să pună jucătorii în poziţiile lor, în care dau cel mai bun randament. E clar că el cunoaşte acest lucru. Strada e în continuare lungă pentru Rapid pentru că s-au produs multe schimbări şi sunt mulţi jucători noi.

Are capacitatea să redreseze corabia, campionatul e foarte lung şi sunt convins că vor mai fi transferuri importante la Rapid, iar Rapid va redeveni o protagonistă a campionatului.

(n.r.O vezi să se bată la mai mult de play-off, cupe europene, titlu?) Da. Să aşteptăm transferurile până la urmă. Şi astea, şi cele din iarnă că sunt convins că vor urma, iar Rapid poate sparge bariera primelor 3 locuri”, a declarat Daniel Pancu.

Marius Şumudică anunţă un nou transfer la Rapid

„Ne dorim să transferăm un jucător aproape de valoarea lui Rrahmani, dar cred că un jucător că el vine în campionatul nostru o dată la 20 de ani. Suntem mai mulţi care decidem, iar ultima decizie o am eu.
 
Şi după cum ştiţi, eu nu prea am dat greş cu transferurile pe care le-am făcut. Domnul Şucu este dispus să facă orice efort, suntem în contact permanent, discutăm şi încercăm să aducem jucătorii care ne vor ajută să facem treaba la Rapid. Mă opun transferurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Şumudică.

Afla mai multe despre: daniel pancumarius sumudicarapid 

viewscnt
Articole similare