You are here:

Marius Şumudică a anunţat următorul transfer de la Rapid: ”Ne dorim!” Ce post va ocupa jucătorul dorit de giuleşteni

Marius Şumudică a anunţat următorul transfer de la Rapid: ”Ne dorim!” Ce post va ocupa jucătorul dorit de giuleşteni

Superliga

Comentarii

Rapid a obţinut prima victorie din acest sezon, chiar la revenirea lui Marius Şumudică pe banca giuleştenilor, 2-1 pe terenul lui Poli Iaşi, iar fanii bucureşteni au început din nou să viseze la titlu.

Marius Şumudică, antrenorul Rapidului, a dezvăluit că se poartă negocieri cu mai mulţi fotbalişti, iar principala ţintă a giuleştenilor este reprezentată de un atacant ce i-ar face uitată plecarea lui Albion Rrahmani.

De asemenea, Şumudică a anunţat că sunt şanse ca Rapid să perfecteze două transferuri în săptămâna viitoare, lucru ce ar implica automat şi două plecări, având în vedere numărul mare de jucători din lot şi limitele impuse de lista LPF.

Rapid îşi caută un golgheter veritabil. Marius Şumudică vrea un atacant pe stilul lui Rrahmani

”Ne dorim să transferăm un jucător aproape de valoarea lui Rrahmani, dar cred că un jucător că el vine în campionatul nostru o dată la 20 de ani. Suntem mai mulţi care decidem, iar ultima decizie o am eu.

Şi după cum ştiţi, eu nu prea am dat greş cu transferurile pe care le-am făcut. Domnul Şucu este dispus să facă orice efort, suntem în contact permanent, discutăm şi încercăm să aducem jucătorii care ne vor ajută să facem treaba la Rapid. Mă opun transferurilor făcute doar de dragul de a le face.

Săptămâna viitoare sper să avem doi jucători noi în cadrul lotului, jucători peste nivelul celor pe care îi avem, iar pentru asta muncim zi şi noapte. Dăm telefoane, analizăm, discutăm, dormim foarte puţin. Primul criteriu este ce a făcut în ultimii doi ani. Nu vreau jucători pe care să-i resuscitez pentru că nu avem timp.

Va trebui totodată să renunţăm la doi jucători, dar nu am luat încă decizia”, a spus Marius Şumudică, înainte de Universitatea Craiova - Rapid.

Viorel Moldovan anunţă plecări la Rapid: ”E clar că va trebui să eliberăm anumite locuri”

”Şumudică are calitatea necesară să echilibreze lucrurile şi să aducă energia de care grupul are nevoie. Deja am văzut asta la meciul împotriva Iaşului. Umează o deplasare foarte complicată la Craiova. Sperăm să reuşim să obţinem ceva la acest meci.

S-au schimbat anumite principii, dar sunt convins că Marius va reuşi să organizeze şi să transmită echipei ce are nevoie. Ne trebuie neapărat să găsim un atacant, înlocuitor pentru Rrahmani. Sperăm să găsim unul la fel de bun sau mai bun. Nu este uşor.

(n.r. despre plecări) E clar că va trebui să eliberăm anumite locuri pentru că există o listă şi trebuie să ne încadrăm din acest punct de vedere”, a spus Viorel Moldovan.

  • În acest moment, conform Transfermarkt, Rapid are 28 de jucători în lot.
 

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovarapid 

viewscnt
Articole similare