You are here:

Ianis Hagi l-a sunat pe Şumudică! Ce şanse mai sunt să ajungă la Rapid

Ianis Hagi l-a sunat pe Şumudică! Ce şanse mai sunt să ajungă la Rapid

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit, din nou, despre situaţia lui Ianis Hagi.

Şumudică a vorbit cu Ianis Hagi 

După un sezon modest la Deportivo Alaves, Ianis Hagi a revenit la Rangers, dar a fost informat de antrenorul Philippe Clement că nu mai face parte din planurile sale, aşa că a fost trimis la a doua echipă.

Veste a ajuns până în Giuleşti, iar cei de la Rapid şi-au manifestat interesul pentru Ianis. Doar că fotbalistul nu are de gând să se întoarcă în România! L-a sunat pe Marius Şumudică şi i-a comunicat decizia. 

"Da, am vorbit cu el, m-a sunat, am o relaţie bună cu Ianis. Mi-a zis că opţiunea lui e de a rămâne în continuare în străinătate şi că îşi doreşte să lupte. Am înţeles că erau ceva variante, aştepta să se elibereze în altă parte, nu mi-a spus echipele şi nici nu am intrat în amănunte.

E un tip cu personalitate extraordinară. Mi-a zis că, dacă rămâne la Rangers, va lupta până la ultima picătură de sudoare să demonstreze că merită să joace acolo. Deci sunt şanse minime spre nule din punctul meu de vedere.

Nu ştiu ce se va întâmpla, domnul Şucu v-a spus că şi-l doreşte foarte mult, dar cred că e foarte greu să revină în campionatul intern. Şi, dacă ar fi să revină, eu cred că ar alege Farul. Dar vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Şumudică.

Ianis Hagi a avut două variante, cea de a se antrena singur sau alături de echipa a doua a clubului din Glasgow. Internaţionalul român a evoluat deja în mai multe partide pentru formaţia secundă a scoţienilor.

”Jucătorul se crede mai mare decât antrenorul”. Scoţienii au răbufnit! Atac dur la adresa lui Ianis şi a lui Gică Hagi

Afla mai multe despre: marius şumudicăianis hagirapid 

viewscnt
Articole similare