You are here:

Fotbalistul care l-a enervat pe Mititelu a revenit la echipă şi a avut un mesaj pentru patron: "Au fost nişte discuţii"

Fotbalistul care l-a enervat pe Mititelu a revenit la echipă şi a avut un mesaj pentru patron: "Au fost nişte discuţii"

FCU Craiova

Comentarii

Vlad Achim, unul dintre fotbaliştii reveniţi la FC U Craiova 1948, dintre cei care s-au despărţit de gruparea lui Adrian Mititelu după retrogradarea echipei în Liga 2, a vorbit despre revenirea sa.

Achim a povestit cum a decurs întreaga întâmplare legată de revenirea sa la FC U Craiova 1948. Fostul jucător al celor de la FCSB a recunoscut faptul că se confrunta cu o accidentare care nu i-a permit să se pregătească din timp alături de echipă, iar acest lucru i-a amânat revenirea. 

Vlad Achim: "Eram acasă, am primit un telefon şi ne-am înţeles repede"

"Pur şi simplu eram acasă, am primit un telefon şi ne-am înţeles destul de repede. Am fost accidentat în cele trei luni pe care le-am stat acasă, nu puteam să fac nici pregătire, nimic. Am avut o accidentare de anul trecut pe care nu am tratat-o cum trebuie. Aşa s-a nimerit, eram acasă şi când m-a sunat ne-am înţeles imediat.

Să mă cert eu cu un patron? Nu se pune problema de aşa ceva. Au fost nişte discuţii, poate a fost nemulţumit de unele lucruri pe care le-am spus, dar de aici până la un conflict e cale lungă.", a declarat Vlad Achim, după meciul cu Steaua.

Achim a ajuns pe "lista neagră" a patronului de la FC U Craiova 1948, spre sfârşitul sezonului precedent.

"Achim e liderul nemulţumiţilor. El a creat această stare în echipă. El m-a convins că are dreptate. Nu mai are banderola pe mână de astăzi. El nu era mulţumit de nimic. Un jucător foarte bun a reuşit să mă convingă să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat", spunea Mititelu, sezonul trecut.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948vlad achimadrian mititelusteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare