You are here:

"Nu pleacă!". Viorel Moldovan a intervenit, după ce titularul de la Rapid a ajuns pe banca de rezerve | EXCLUSIV

"Nu pleacă!". Viorel Moldovan a intervenit, după ce titularul de la Rapid a ajuns pe banca de rezerve | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid Bucureşti, Viorel Moldovan, a oferit ultimele informaţii din jurul unui fotbalist transferat în vară. Titular cu Neil Lennon, fundaşul slovac Filip Blazek a ajuns pe banca de rezerve în mandatul lui Marius Şumudică.

Viorel Moldovan a anunţat ce se întâmplă cu străinul transferat de Rapid în urmă cu două luni

Rapid Bucureşti vrea să-şi calibreze lotul pentru restul sezonului. Sosirea lui Marius Şumudică în Giuleşti produce schimbări în echipă, iar principalul are susţinerea conducerii, mai ales după startul bun cu patru puncte din primele două meciuri. 

Rapid Bucureşti transferă trei fotbalişti, iar Marius Şumudică va scoate doi jucători de pe lista oficială de joc, fotbalişti care se pot despărţi de clubul bucureştean. 

Pe lista plecărilor nu se află Filip Blazek, fundaşul slovac de 26 de ani sosit în iulie la Rapid Bucureşti. La acel moment, apărătorul central a fost transferat de la Banik Ostrava, pentru 250.000. 

În ciuda informaţiilor apărute în ultimele ore în privinţa unei rezilieri de contract, Filip Blazek continuă la Rapid. Viorel Moldovan a transmis că apărătorul nu a fost pe lista plecărilor şi că Marius Şumudică se bazează pe fundaşul care măsoară 1,89 m. 

"Blazek nu pleacă nicăieri! Nu am luat în calcul o despărţire. Este un jucător pe care ne bazăm", a declarat Viorel Moldovan, pentru Orangesport.ro. 

Filip Blazek a fost titular doar cu Neil Lennon. Marius Şumudică a continuat cu alţi fundaşi centrali la Rapid

Antrenorul român l-a introdus titular pe Cristian Săpunaru la Rapid, care a făcut pereche în centrul apărării cu Alex Paşcanu, cu Poli Iaşi şi Universitatea Craiova. 

A fost o schimbare de statut pentru Filip Blazek, cel care a bifat patru meciuri din şase ca titular cu Neil Lennon. 

În ultimele patru meciuri din Superliga, cu Gloria Buzău, Dinamo, Poli Iaşi şi Universitatea Craiova, slovacul a fost rezervă neutilizată la Rapid. 

Paul Iacob, Alexandru Paşcanu, Filip Blazek, Cristian Ignat şi Cristian Săpunaru sunt fundaşii centrali de la Rapid Bucureşti. 

Afla mai multe despre: filip blazektransferuri rapidviorel moldovanmarius sumudicalot rapid 

viewscnt
Articole similare